Výsledky aktualizovány dle doplněné startovní listiny. Změna se týká pouze kategorie B.
6. října | Lukáš Kuneš
Zdar JAListi , je to tak, Lukáš od neděle do středy máknul na
výsledcích a už jsou čitelné, jen je tam ještě několik nesrovnalostí,
které objevila Dana a tak jsme s tím ještě nešli na světlo. Lukášovi
děkuji nyní a poděkuji i v budoucnu a škoda, že Sváťa i přes prosby a
urgence od mnohých z vás se k tomu od Tálínské časovky nedokopal…Snad
tím JALka neztratí vaši pozornost a přízeň.
Karlos.
3. října | Karel Juráň
Po domluvě s Karlem Juráněm jsem narychlo zpracoval celkové výsledky letošního ročníku JAL, aby se mohlo začít připravovat vyhlášení.
Odkaz na výsledky JAL 2025 viz: https://sites.google.com/…025-vysledky
Výsledky letošního ročníku JAL jsou zpracované v MS excel. Kdyby ten odkaz nefungoval nebo vás to tam nechtělo pustit, tak to napište sem do komentářů nebo kontaktujte přímo mě na e-mail senuk.sakul@seznam.cz. Už jsem delší dobu žádný web neprogramoval, tak doufám, že to bude fungovat, a že vás to uspokojí. Dělal jsem to ručně v programech se kterými jsem zvyklý pracovat (se Stopnuto.cz pracovat neumím), tudíž tam hypoteticky může být nějaká chyba, i když jsem to po sobě několikrát kontroloval. Kdybyste narazili na nějakou větší chybu s dopadem na celkové pořadí, nebo měli nějaké nesrovnalosti, tak mě kontaktujte na výše zmíněný e-mail, nebo kontaktujte přímo Karla Juráně. Vycházel jsem z výsledků na maraton.cz a na stránkách ZAL.
U soutěže týmů jsem vycházel ze startovní listiny JAL, tudíž všechny body, kterými daný závodník přispěl do soutěže týmů, byly přičteny týmu, který závodník uvedl v přihlášce do JAL, i když byl ve startovní listině jednotlivého závodu (etapy) uveden jiný klub. Jednoduše řečeno někteří z vás se do jednotlivých závodů hlásili za jiný tým, než který uvedli v přihlášce do JAL, což jsem nebral v potaz a striktně se držel oficiální startovní listiny JAL 2025 zde na stránkách.
3. října | Lukáš Kuneš