reakce na: Oldřich Míka (4. 12. 2014)
Já jsem tam sice taky nebyl, ale slyšel a četl jsem spíše kritiku a to hlavně na neupravenou trať, všude plno listí (viděl jsem fotky)takže nebylo vidět po čem člověk vůbec jede, jestli trefí pod listím pařez a nebo 10cm vysoký kořen. Výsledkem bylo více defektů i pádů. Příště by bylo dobré se podobných věcí vyvarovat (řekl bych že nikdo nechce přijít na závodě jak k materiální tak ke zdravotní úhoně, jen kvůli tomu , že pořadateli se nechtělo hrabat listí). Celé bych to rád probral po vyhlášení v Pacově. Když můžou ostatní pořadatelé tomu dát nějaký svůj čas a připravovat svůj závod i měsíc dopředu nevím proč někde to nejde. A pokud na to tedy čas nemají, tak to mají říct rovnou a radši závod nedělat. Více probereme v Pacově.
5. 12. 2014 | Pavel Havránek
Nazdárek. Jak není Karel Jurán na závodech, tak nikdo pořadatele nepochválí ? Tak,že – mě se líbilo všechno. Trat, počasí, konkurence (pro diváky elita) a hlavně ceny !
4. 12. 2014 | Oldřich Míka
Přidám sem k tomu jedno takový malý, ale pravdivý moudro: „Kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil !!!“ :-))
26. 11. 2014 | Ivo Kovářík
Chtěl bych za všechny Volyňáky poděkovat všem, kteří přijeli k nám, jak na závod TBC série, tak na večerní vyhlášení JALky. Snad se Vám u nás opět líbilo a máte zase na co vzpomínat. Osobně bych chtěl poděkovat všem, kteří se mnou nechali vybláznit a pomohli mě a Peťulovi se vším, co jsme pro Vás nachystali. Abych řekl pravdu, bez všech těch rodinejch příslušníků, známých, skvělých nezištných sponzorů, zástupců a činovníků města, by to takhle bezvadně neklaplo. 53 startujících v dospělé kategorii, to už je slušivé číslo. Když se pak podívám do výsledkovky, odkud to všichni přijeli, tak se nestačím divit.Dvě relace v městském rozhlase v týdnu, přitáhly i slušný počet místních diváků i závodníků. Ráno v sedm jsem nastoupil na trať, doladil s ostatními detaily, odzávodil, poklidil a v neděli jsem musel konstatovat, že ani nevím, jak to vše proběhlo a jak se všichni tvářili. Od JAListů se to dozvím později na plese, nebo v Bílsku, ale Ti ostatní mi tak nějak unikají. Díky štědrosti sponzorů si troufám říci, že jsme rozzářili očka malým závodníkům a nápad s andulkami se setkal též úspěchem.Počasí vyšlo úplně neskutečně a podpořilo celý den.Večer už nechám na Vás, ten proběhl v zajetých kolejích a snad splnil Vaše očekávání. Někdo nezaujatý si možná povzdechne nad chováním několika jedinců, ale mě to rozhodně nenaštvalo nad míru. Ti jedinci se přišli bavit a určo se i bavili. To, že se budou kát v pondělí jsem očekával, páč je znám. Beru to tak, že chlapi jsou válečníci a sport jim nahrazuje válku. A když se válečník vrátil z bitvy vítězně a to, že jsme se tu po roce znovu sešli ,pro nás bylo vítěztví, tak je to třeba řádně oslavit. ŽENY,VÍNO,ZPĚV. Tak aby se napříště mohlo jít zas do války a bylo za co bojovat. To jistě chápe i stará vojna Míla Šustr.A kdyby se nikdo neopil, tak by to byla nuda!Také bych chtěl poděkovat Oldovi Míkovi, že si našel důvody a argumenty, proč poděkovat a ocenit právě mě. Lhal bych, kdybych řekl, že když vyhlásil na jaře tuto svoji anketu, že jsem po té ceně v duchu nezatoužil. Beru to jako dík nejen mě,ale i lidem kolem mě, členům týmu Diablo, Manče, která mi to vše se zaťatými zuby trpí, všem kteří nás sponzorsky a pořadatelsky podporují a jen díky nim jsem se mohl zřejmě zviditelnit já sám…,tím, co jsme pro Vás všechno v letošním roce připravili a čím jsme Vás potěšili. Ještě jednou děkuji. Velké poděkování, vděk a poklonu s malou omluvou za naše nezbedníky, musím vyseknout Panu s velkým P… Zdendovi Šlehofrovi, který je u mě ikonou hystorie JALky, který s velkou noblesou ustál letošní rozdávání cen a dál se po celý večer bavil s námi a ač už aktivně nezávodí, cestu k nám si zatím vždy našel.Z fotek Davida, bylo vidět, že dámy nás umí pěkně rozparádit a je na co se na fotkách dívat, na věku nezáleží. Snad to dámy též zhodnotily jako v mezích norem přijatelných a udrží nám svoji přízeň.Jóó taky se nikdo qani v opilosti nechtěl prát, čož značí, že jsme dobrá parta sporťáků, co boj a zbraně a soupeření nechali na tratích ročníku JAL 2014.Celkově jsem tedy s tímto víkendem nadmíru spokojený a můžete za to všichni vy zúčastnění. Díky. A teď zas hurá na zimní cvičiště, ať je každému lehko na bojišti, podle jeho možností a píle. Všechno nejlepší, hodně zdraví a úspěchů v sezóně 2015 přeji Vám všem asobě, ať mě poráží co nejméně z Vás…chichichi!
4. 11. 2014 | Karel Juráň
Do pátku bych potřeboval předběžný počet ubytovaných na balík ze soboty na neděli, aby nám nachystali potřebný počet povlečení a pokojů. Zatím je Vás kolem dvaceti co mě již oslovili. Pište, volejte, rozmýšlejte a dík za pochopení. Možnost ubytování bude již od rána na prezenci před závodem TBC série. Pro hlasité fanoušky na závod je připravené pohoštění, aby jste vydrželi do večera.
29. 10. 2014 | Karel Juráň
Tak jsme pro letošek nevymysleli nic nového, k večeři bude opět, loni osvědčená Táborská bašta, asi že je Míla s Tábora…,nebo že si tam najde každý ten svůj kousek. Na ubytování se zatím přihlásil pouze ředitel a Šlehy, tak připomínám, že termín se blíží a doufám, že né všichni se v deset vypaříte!!!
20. 10. 2014 | Karel Juráň
Hlasuji pro Volyni
28. 9. 2014 | Jan Eliáš
reakce na: Karel Juráň (27. 9. 2014)
No – třeba já bych taky zahlasoval, ale je to dovoleno jen
registrovaným závodníkům JALky. A na tyhle stránky, kromě nich, chodí
pravidelně i spousta dalších lidí, např. takových, jako já. A to je
těch hodně přístupů. Nicméně v tomto konkrétním případě si myslím,
že je správné a zcela v pořádku, že tohoto hlasování se můžou
zúčastnit jen závodníci JAL, protože jinak by se toho účastnili i
„uplacení“ rodinní příslušníci a různí všelijací internetoví
‚týpci‘ a místo uspořádání balíku by tak místo vás, závoďáků,
určili oni, kteří s tím nemají nic společného… (Obecně si vůbec
myslím, že má logiku nejen tohle; ale že celkově vše, co je na těchhle
stránkách uděláno, povoleno atp. je vypracováno dobře. Jsou tu všechny
důležité věci ale není tu přehršel zbytečností, diskuse je ve vláknech
přehledná, zpracování výsledků vynikající a věci do sebe – viz tohle
hlasování – logicky zapadají. Je vidět, že to dělají lidi, kteří to
mají srovnané a vědí, co činí. A navíc to umí!) ;-)
Prozatím mi na sobotu 1. 11. vychází volnej večer, tak pokud nedostanu
nějakou vloženou směnu, tak se mi snad už konečně podaří dojet se na
balík podívat. (I když do Písku bych to měl blíž, než do Volyně…)
:-) Kovki.
28. 9. 2014 | Ivo Kovářík
Zdar Jalisti, ve Volyni nás samo těší hlasování , zatím téměř 100% a díky, ale divím se, že když je tolik přístupů na stránku, že tak málo zúčastněných klikne na hlasování?! Kdyby nic jiného, tak by to byl obrázek o tom, kolik z nás za týden naše stránky otevře a prostě je jen prolétne co je nového a zajímavého, kolik toho ještě zbývá Brožíkovi doma na kolo…a jiné důležité věci…
27. 9. 2014 | Karel Juráň
Snad jen ze strany Volyně k hlasujícím, pokud by měl být balík ve Volyni, proběhne 1.11.2014, což je sobota. V tento den se též koná u nás závod TBC serie, na který jste též srdečně zváni včetně dětí a přátel. Propozice jsou již hotové a na trati se začíná pracovat. To jaký byl balík skvělý v loňském roce, je jen zásluha Vás, kteří jste se ho zúčastnili. Od nás už lepší nebude, leda, že by Vás přijelo ještě více. Poněvadž nás to nezatěžuje, tak už je předběžně zapykáno vše tak jako loni. Po hlasování to pouze potvrdím, nebo zruším. Jediná změna k lepšímu by byla, pro tancechtivé, že letos bude kapela v plném složení, čímž se jí rozšíří repertoár. Moc Vás pozdravuje.Ubytování ve Volyni pro případné zájemce, několik hotelů, cenu neznám, nebo levné ubytování, nocleh, teplá sprcha, společná kuchyňka, 150,– Kč/noc, lůžek pro potřeby balíku, neomezeně! Možnost ubytování od pátku do neděle.Přeze mne. Tak zdar a ať Vám šumí…vítr pod přilbou i na podzim a Jířovi brzké uzdravení, bojuj chlape a jestlis neodpískal Stromovku a budeš chtít pomoci, tak dej vědít.
24. 9. 2014 | Karel Juráň
Vážení příznivci JALky, opět se rok s rokem sešel a do konce
závodní sezóny máme před sebou posledních pár závodů. Tedy ne ti,
kteří pozvolna přejdou do terénu na cyklokros. Tímto si dovolím jménem
svým a hlavně jménem Honzy Bicka všechny pozvat na motokárový okruh
Hradiště v Písku, kde se uskuteční další silniční kritérium pro
dospělé, ale i pro děti. Jako doplňkový závod máme pro všechny
kategorie JAL připravený atraktivní závod dvojic – sprint na jeden okruh,
který se uskuteční hned po hlavním závodě. Více se dozvíte přímo na
místě.
Jako další bych tu chtěl nadnést téma letošního místa závěrečného
vyhlášení. Jsou tu kolem toho zase nějaké šumy, ale po zkušenostech
z loňského roku tu nebudu nic vířit a nikoho tím zatěžovat. Nakonec
proč ne hlasování členů JAL. Máme tu takové malé komunální volby.
Že-by příprava? Ovšem tak, či tak, já osobně to beru pozitivně. Pokud
bude vyhlášení ve Volyni (nebo kdekoliv jinde), nebudu touto akcí
zaneprázdněn. Pokud ovšem chcete slyšet novinky z mých aktivit a činnosti
mých kolegů, návrhy na další chod JAL, přijede si je poslechnout do
Písku! Proč? Vážně to stojí za to, protože se to týká amatérských
závodů, nového cyklistického týmu a dalších akcí spojených
s cyklistikou na jihu Čech. Takže voliči – přeji všem pevnou ruku při
hlasování a hodně štěstí v nadcházejících závodech JAL.
Petr Koblic
23. 9. 2014 | Petr Koblic
Nazdar kamarádi,sleduji moc pěkně vedené stránky JAL (díky Pavle) a k balíku jen tolik:loňský rok moc pěkné a pokud to vyjde,rád letos opět zavítám.Zdravím vespolek a přeji úspěchy na MSAC.Zdeněk st.
9. 7. 2014 | Zdeněk Šlehofer st.
Karle: balík 2013 výborný – udělej to zas
8. 7. 2014 | Oldřich Míka
Tady se vůbec nekecá!!! Chce někdo udělat výroční balík 2014, nebo se toho ujmem zase ve Volyni?
8. 7. 2014 | Karel Juráň