Take ss pripojuji k diiiku za vyhlaseni v nahoranech byla to super akce se super lidma skvela muzika piti raut. Proste baaajo. Samozrejme pradatelum dik nejvetsi protoze to muselo dat mrte mravenci prace. Muj obdiv patri tem vsem co se na tom podileli. Moc se tesim na sezonu dalsi. A ciste za me… Diky jalce mam velky duvod se snazit. Skoro vzdy mezi poslednima a i tak 4. Misto celkove. Hooodne velka motivace do sezon nadchazejicich. Hezke svatky a prijemne vkroceni do noveho roku… HONZA M.
4. 12. 2019 | Jan Mlynář
Jejda, včera jsem si otevřel Silvestrovské bublinky Jardy Švadleny a musím říct hodně dobrý…ten pán je hodně šikovný a stále se zlepšuje…Graduje to poslední fotkou, ale už jsem si vůbec nepamatoval, jak hroznej byl ten kopec z Rakouska, pak Oldovo háro, to je na Oskara. Ale hlavně ty texty, to druhej nevymyslí!!! Díky Jardo a vy ostatní, kdo ještě neotevřeli, doporučuji… Karlos.
4. 12. 2019 | Karel Juráň
Tak a máme zase jeden cyklorok za sebou. Pokud mám trošku hodnotit, tak zatím nejpohodovější rok co pamatuji a můžete za to převážně vy členové a závoďáci JAL. Závěrečné vyhlášení v Nahořanech to jen potvrdilo, byli jste skvělí a většinová účast mi byla zadostiučiněním všech příprav a finiše v posledních čtrnácti dnech!!! Díky všem, co dorazili a vydrželi. Jsem rád, že dorazila i Pavla, dříve Vejvodová a Roman Šejna. Pavla psala, jak jste se k ní skvěle přihlásili a nakopli její další snažení k lepším zítřkům, no a Roman, ten naše akce nevynechává nikdy a to je dobře. Pokud budou v JALce takoví lidé jako vy letos, není třeba se bát o její další ročníky. Ještě jednou velké díky, rád jsem Vás viděl a věřím, že v příštím roce zase uvidím. Tak hezké svátky, šťastný, úspěšný rok 2020, mnoho svižných kilometrů v sedle, zdravou schránku tělesnou, čistou hlavu a mnoho much na předních zubech. Tak dovi Karlos.
3. 12. 2019 | Karel Juráň
Ahoj závodníci, sobotní vyhlášení/párty, byla skvělá, takže bych
tímto bych chtěl poděkovat každému, kdo přiložil ruku k dílu a pomohl
celou akci připravit. Největší dík je samozřejmě pro Karla a Danu.
Ještě jednou díky, bylo to super!
Robert
2. 12. 2019 | Robert Ploner
Tak jsem se docela pobavil! Davidovo „Silvestrovské bublinky“ jsou všechny skvělé, a některé světové! Smál jsem se u monitoru nahlas… Dobře s' to, Dave, vytvořil. Paleček! ;-)
1. 12. 2019 | Ivo Kovářík
Ještě mě napadá myšlenka pro ty, co zůstanou až do neděle, vemte sebou kola a když vyjde počasí, protočíme v neděli nohy a srovnáme žaludek, třeba na Protivín?!
27. 11. 2019 | Karel Juráň
Holt nejlepší tým je nejlepší team......Míra a jeho parta, to je ten správný základ pro dobrou náladu a jestli dorazí i Korči…máme vypravěče až do rána.....
27. 11. 2019 | Karel Juráň
Zdareeec Carlos tak kdyz Jiricka tak Jiricka… V tom pripade musim drzet s teamem a budu tam spat s nima… Dobra nalada hlasivky a usmev kam se podivam pripraven ???
26. 11. 2019 | Jan Mlynář
Tak to budeš vypadat, když budeš pít i za ostatní, to ti to nedělní
ráno vůbec nezávidím.
Věřím, že se najde pár lidiček, co si nějakou tu skleničku
také dají.
26. 11. 2019 | Robert Ploner
Tak ubytko zamluvil zatím jen Cyklo Jiřička a Křižák, to je slabota…to jako, že budete střízliví?!
25. 11. 2019 | Karel Juráň
Zdar, tak tu mám info k ubytování ve Volyni, na internátu naší školy, cena oproti loňsku vzrostla na 165,– Kč/ noc. Kdo už byl zná, pro ostatní… pokoj, záchod, koupelna, teplo, kuchyňka na patře, …slušný základ, možnost být tu již od pátku, či sobotního rána a podniknout třeba výlet po okolí? Pokud máte někdo zájem, dejte vědět nejlépe obratem a zde, ať i ostatní vědí, že Vás tu bude víc. Nejlépe do příští středy, ať můžu zajistit potřebný počet klíčů a pokojů. Jinak, kdo chce usnout více nóbl, tak na internetu jistě najde několik tipů na místní hotely. Tak zatím…Karlos.
20. 11. 2019 | Karel Juráň
Zdravím všechny JALové, skvělé závodníky, kamarády naší soutěže,
sponzory, podporovatele a rodinné příslušníky, někdy i čtyřnohé…
Něco málo k 30.11. 2019 Neočekávejte nic nového, nějak mi chybí nápad.
Takže večer proběhne v tradičním tempu a sledu. Každý rok se snažím
dohnat ty skvělé divadelníky, ale letos to opět nevyšlo!!! Každý z nich
se nachází v jiné části světa a dohromady se opět nesejdou. Ale rejža
už prý má v hlavě nový, obměněný scénář, tak stále věřím, že se
mi to ještě někdy podaří a oni dorazí?! Mezi 17,00 a 18,00 hodinou bych
rád přivítal všechny v sále, tak aby *- od 18,00 hod začal program .
Jasně, večeře, přípitek, dvě hoďky na můj proslov, půl hoďky
vyhlašování, hoďka na proslovy delegátů a hostí, čtyři hoďky na
taneček s tradiční skupinou KROSS, půlnoční rautík a tombola, taneční
škola a zdokonalovačka Máry Pechyny ??? Ale hlavně volná zábava a
posezení s přáteli. Jestli je někdo puntičkář a počítal mi programové
hodiny, tak domů půjdeme až ráno za světla?! Měl bych jedno přání, aby
dorazili všichni celoročně přihlášení i s doprovody a patřičně si
večer užili. 9.11. jsem byl na slavnostním vyhlašování jihočeského
triatlonu a není smutnější pohled, než když při vyhlašování
nejlepších zůstanou stupně vítězů prázdné!!! A nezapomeňte, že JALka
vyhlašuje a oceňuje prvních pět v každé kategorii. Ještě bych poprosil,
v sobotu jsem se potkal na závodech s Vaškem Klímou z Kamenného Újezda a
kdyby někdo z Vás z okolí by ho přivezl, rád by se zúčastnil. Díky.
Pokud obohatíte půlnoční raut Vaším receptem, bude to veselejší a
barevnější. S pozdravem Karlos.
PS: ubytování zjistím zítra…
19. 11. 2019 | Karel Juráň
reakce na: Karel Juráň (9. 11. 2019)
Chtěl jsem se na vás do Nahořan podívat, dát panáčka, potancovat a pokecat, ale mám noční. Sákryš. Tak se tam mějte pěkně, dobře se bavte a chovejte se slušně! Kovki. :-)
9. 11. 2019 | Ivo Kovářík
Pokud chcete diskutovat již nyní na aktuální téma, tak VV odhlasovalo, že v příštím roce pojede každý v kategorii hodné jeho věku z OP a né věku duševního?! Pak zde vyvstává otázka , zda ponechat závody z jiných pohárů, když oni k nám do poháru nezavítají, když máme ± 20 závodů v kalendáři?! Vypadá to na závod v Rakousku, Pavel Jelínek slibuje opětovně Temelín, Cunkov 50.ročník, tentokráte v sobotu. Zkuste sem písnout postřehy a nápady, ať se můžu trošku orientovat ve Vašich názorech. Díky Karlos.
9. 11. 2019 | Karel Juráň
Než dodám další údaje, tak pro ty co to ještě nezaznamenali, pozvánka všem členům JAL, současným, minulým, členům rodin a realizačních týmů, potencionálním závodníkům, sponzorům, fandům a všem co se dokáží s námi dobře bavit…takže kamarádům… Vyhlášení JAL proběhne v Nahořanech, 30.11.2019 v tradičním čase od 17,00 hodin. Program ladím, ale ať napíšu cokoli přihlouplého, bude to v tradičním duchu, jako roky předešlé a možná něco navíc?! S pozdravem a na viděnou…Karlos. A co v příštím roce? Závodů neubívá a ředitele taky VV nevyměnil!!! Takže 30.11. připíjejte na cokoli, smutek i radost…
9. 11. 2019 | Karel Juráň