Tým Cyklo Jiřička se připojuje s poděkováním Karlovi a jeho spolupracovníkům za uspořádání hezkého slavnostního večera, přejeme stále tolik energie věnované pro ostatní.
28. 11. 2017 | Zdeněk Peltan
Také se připojuji s poděkováním Karlu Juráňovi, byl to skvělý večer, jen tak dál Karle!!!
27. 11. 2017 | Robert Ploner
Připojuji se k Mirkovi Pechoušovi s poděkováním Karlu Juráňovi za přípravu a provedení sobotního vyhlášení výsledků JAL – ročníku 2017. Bylo to nejlepší vyhlášení výsledků JAL jaké kdy pamatuji. Karle děkuji, byl jsi ty a všichni tvoji spolupracovníci výtečný.Kdo tam nebyl o hodně přišel. Přeji JALce úspěch i v nové sezóně.
26. 11. 2017 | Miloslav Šustr
Chtěl bych pochválit našeho ředitele za uspořádání Balíku. Bylo
fajn, hodně jídla a pití, výborná zábava-skvělá scénka od trojice
herců o krásách a záludnostech cyklistiky. Celkově velmi povedené,
krásně a vtipně odmoderované. Krásné a hlavně moc dobré dorty jako
ocenění Jen škoda velmi nízké účasti závodníků a jejich doprovodu.
Díky Karle.
Míra
26. 11. 2017 | Miroslav Pechouš
Zdar amíci, tak posílám zítřejší harmonogram vyhlášení JAL 2017. Bude to nabité, tak doražte přesně, ať to šlape jako v EIN KESEL BUNDES!!! Takže:
18,00 – 18,30 h – prezence zúčastněných.
18,30 – 19,00 h – přivítání a krátká rekapitulace.
19,00 h – přípitek a následná večeře
20,00 hodin – taneční a divadelní představení
21,00 hodin – Slavnostní vyhlášení vítězů JAL 2017
22,00 hodin – taneční vystoupení, tombola a volná zábava s muzikou a
tancem se skupinou CROSS.
24,00 hodin – půlnoční rautík na občerstvení pro zbytek zábavy.
02,00 hodin – zakončení večera
!!!DORAŽTE prosím opravdu až na tu 18,00 hodinu, neb od 16,00 – 18,00 hodin bude probíhat vyhlášení Galaxy serie, tak ať je nerušíme!!! Díky a zítra na viděnou. Karlos.
24. 11. 2017 | Karel Juráň
Zdravím všechny, mám zde další informace pro zájemce o ubytování ve Volyni 25.11.2017. V hotelu NA NOVÉ je zatím 30 lůžek volných, pokoje 2 – 3 – 4 lůžkové. Na osobu a noc je cena 300.- Kč, nebo 370,– Kč se snídaní. Na hotel se můžete telefonicky objednávat i sami, přímo s perzonálem. Druhá levnější varianta je opět na internátě zdejší průmyslové školy,– čistá postel, teplá sprcha, kuchyňka na patře, klid… za 155,– Kč / noc a osoba. Na toto ubytování se mi hlaste zde, nebo se mnou po telefonu, či mailu. Díky a zatím… Karlos.
13. 10. 2017 | Karel Juráň
Zdravím všechny amíky z jihu a okolí. V sobotu máme poslední závod v Brdech a pak zas sezónu za sebou. Už jsem tady datum balíku napsal v předchozím příspěvku Závody JAL 2017, ale z Vašich dotazů musím toto napsat ještě samostatně. Takže datum je letos sobota 25.11.2017 v restauraci Na Nové,proti nádraží ČD, stejně jako roky předchozí. Karel Švec a jeho Galaxy série má opět zájem o společné vyhlášení, ale z Vašich připomínek z loňska, jsme se s Karlem dohodli, že on si provede vyhlášení své série od 16,00 do 18,00 hodin, tak aby večer už mohl být pouze o JALce a jejím programu. Tedy… sejdeme se v 18,00 hodin provedením prezence na akci. Z počtu dorazivších objednáme večeři. Než vše nachystají proběhne divadelní představení na téma Život a strasti amatérského cyklisty!!! Viděl jsem a moc doporučuji i rodinným příslušníkům, aby pochopili, že v tom nejsou sami a že je to vlastně všude stejné!!! Pak už se budeme věnovat vyhlašování a tradičnímu programu. K poslechu a k tanci nám zahraje jako vloni skupina CROSS. Toť tak vše co mě nyní napadá, zváni jste všichni srdečně, včetně veteránů a zakladatelů JALky, kteří již aktivně nezávodí, ale tak nějak srdcem k Nám patří a rádi by zavítali mezi nás. Na další se ptejte, průběžně budu odpovídat. O ubytování napíši v dalším příspěvku, ale vidím to podobně jako vždy, něco přímo v restauraci a zájemci o levnější ubytování na internátu SPŠ a VOŠ Volyně. Tak zatím Karlos.
5. 10. 2017 | Karel Juráň