Ahoj budou nekde k nahlednuti nejake fotky?
28. 5. 2019 | Jan Mlynář
reakce na: Karel Juráň (26. 5. 2019)
„Měl jsem tak trošku mlhu ze své nevýkonnosti…“
Co bych pak měl říct já? :-D
27. 5. 2019 | Tomáš Bayer
No pěkné to bylo. Zdar všem dnes závodícím a fandícím v Bílsku.Měl jsem tak trošku mlhu ze své nevýkonnosti, tak se musím podívat do výsledků, kdo tam vlastně všechno byl?! Vorvanej hned po nájezdu do okruhů…!!! Díky všem z mé skupiny, kteří tahali a já jen bolestně vysel a čekal, kdy na mě přijde řada v dalším odpadání!!!Nakonec jsem snědl vše, co jsem po kapsách měl a vypil do dna láhev, takže křeče jsem až do cíle udržel na uzdě! Ale užil jsem si to a věřím, že i vy ostatní. Láďa Roučka opět připravil pěkný cyklo fesťák. Tak zdar za dva týdny v Choustníku na mistráku…Jo tak na poslední chvíli jsme přihlásili ještě dva závoďáky, tak i těm patří dík, že naskočili do rozjetého vlaku a snad je budeme vídat co nejčastěji?! Karlos.
26. 5. 2019 | Karel Juráň
Děkuji Láďovi Roučkovi za skvělou práci, dokonalý závod a za odvahu udělat něco jinak. Inovované Blsecké okruhy byly napínavé od začátku až do konce – dlouho nebylo jasné, jak to dopadne a skvělá konkurence nám v každém kole pěkně protahovala xichty. Snahy jednotlivců zkušeně kontrolovali zejména kluci z ČEZ CT s Kubou Ťoupalíkem, takže jsme všichni brzo pochopili, že toho na ně asi moc vymyslet nedokážeme – největší úspěch slavil Smolda, který nejdéle vzdoroval přesile a i když jeho nadějný pokus nevydržel do cíle, má určitě nejen můj obdiv. V posledním kole stačila chvilka nepozornosti a odjíždí malá skupinka s Borym, Ťoupym a Camrďákem – do cíle je už nikdo nesjel a v balíku se bojovalo „jen“ o 4. místo v absolutním pořadí. Úzká silnice před nájezdem na cílovou rovinku byla v balíku dost o nervy, ale naštěstí se obešla bez pádu. Do spurtu o bramboru tak šla skupinka cca 18 lidí snad ze všech startujících kategorií (nejlepší žena – Kamila Janů přijela kousek za první skupinou – neuvěřitelný výkon!). Nemyslím si, že by měl Sváťův čipový systém problém s pochytáním všech, co se doslova škrábali na cílovou „stěnu“, takže závody v mírném profilu rozhodně ANO (i bez většího kopce nastoupáno téměř 1000m) …a jen houšť. Jednoduše krásný zážitek a závod, na který se nemusí bát přijet i ti, co mají strach, že po prvním kole pojedou časovku. Přidám ještě pár námětů: Závod mohl být klidně tak o dvě kola delší (vyšlo by to na cca 2 hodiny a zase by se trochu zredukoval balík, který se na konci mačká na úzké cestě). Ti méně odvážní či věkem zkušenější by mohli mít možnost volby kratší varianty. No a řidič doprovodného vozu si příští rok povinně projede okruh nanečisto ;) Ještě jednou díky za vše, byl to parádní den.
26. 5. 2019 | Petr Zikmund
Informace pro řidiče k cestě do Bílska. Při výjezdu z Vodňan
i Drahonic směrem na Bavorov jsou zde postaveny značky „zákaz vjezdu“ a
značena objížďka. Na to nehleďte, je to z důvodu neprůjezdnosti středu
Bavorova, k nám se dostanete bez problémů!
Ještě vysvětlení k tomu o čem se včera po časovce zmínil Karel. Po
zvážení všech pro a proti nakonec k žádné změně směru jízdy nedojde,
pojede se klasický směr na pravou ruku, a to pouze krátký okruh! Pavel už
to v propozicích opravil. Omlouvám se.
20. 5. 2019 | Ladislav Roučka
Takhle se to jezdilo, když Láďa ještě závodil, nebo že by už zase závodil? Bylo by to fajn. Takovejch soupeřů, dědečků tam letos máš… Láďo pojeď!!!
14. 5. 2019 | Karel Juráň
Vážení kolegové cyklisti,
pouze krátká informace k závodu v Bílsku.
Ve snaze vyslyšet některé hlasy, volající po rovinatějších závodech
v Jalce, jsme se rozhodli pro letošní rok provést alespoň částečnou
změnu tratě závodu. Pojede se pouze kratší okruh (10,6 km), a to
v opačném směru. Cíl bude ve stoupání 2 km za Bílskem.
Určitě se najdou i odpůrci této varianty, ale chci věřit v pozitivní
ohlasy a ve větší atraktivitu závodu, který bude mnohem
rychlejší.V opačném případě se příští rok vrátíme k zaběhlému
profilu tratě.
Příští neděli se budeme na všechny zúčastněné těšit. Propozice už
jsou na cestě.
Za pořadatele LR
13. 5. 2019 | Ladislav Roučka