Zdravím všechny JAListy a amíky co rozjeli novou sezónu a v Choustníku to vyšperkovali parádní účastí, navíc Radek a jeho tým je již řadu let sázkou na jistotu a kvalitní závod se vším všudy. Těžko někdo hledal slabinu, či hluché místo, doufám a věřím, že to vše Ráďa přetaví v MČR. Za mě byl i ten letošní okruh lepší i když jdu s výkonností stále dolů a váhou nahoru…to nejde dohromady, kdo se pak na ty fotky má dívat a přitom jsou fakt parádní. Díky za ten parádní den na Choustníku a věřím, že Bílsko zažije podobnou nálož cyklistiky a Láďa Roučka si to užije s námi i jako nezávodník, pořadatel. Mám i nemilou zprávu, že pro letošek je zrušen závod v Rejštejně v sobotu 24.6. Vím to týden, ale chtěl bych pro vás připravit náhradu na zajímavém místě s podobným kopcem, který není cyklisticky tak známý. Snad vás tedy neodradí jiná lokalita a o den posunutý termín, na neděli 25.6. a dorazíte do obce Svatá Máří u Vimperka, kde se zaprezentujeme, jak na Cunkově, sjedeme volnou do Čkyně a vypálíme to ze Čkyně na Mářský vrch. Na propozicích už dělám, hospoda je po dnešku domluvena, vede jí místní řezník, takže i občerstvení bude, točí Kozlíka 10 a vypadá to tam fajn. Další info zavedu pod novým názvem.
8. 6. 2023 | Karel Juráň
Děkujeme za pořádnou porci parádních fotek.
Věřím, že nadšení vydrží a do pořádání Choustnílku se pustíš
i v příštím roce ?
30. 5. 2023 | Robert Ploner
A jako odměnu za slova chvály Vám sem dávám další nádhernou
vymazlenou fotogalerii od Martina Duška, tam se najde na 100% každý!
https://eu.zonerama.com/…lbum/9852776
30. 5. 2023 | Radek Plechata
Děkuji všem za slova chvály, moc si toho vážím a je to pro mě velké povzbuzení do dalších let, i když už víte, že celý měsíc před závodem si říkám, proč já to dělám…
30. 5. 2023 | Radek Plechata
Ahoj, musím jen souhlasit a potvrdit, že závod byl skvěle zorganizován, výborné zázemí, trať, občerstvení, dokonalé počasí, dostatek závodníků, perfektní atmosféra, prostě dokonalá reklama na cyklistiku. Děkuji organizátorům a zejména hlavnímu pořadateli – byla to příjemně strávená neděle, na kterou se bude hezky vzpomínat.
29. 5. 2023 | Robert Majer
Ahoj Radku, také bych se chtěl připojit s poděkováním za
uspořádání závodu. Jak je již zvykem, vše klapalo bez problémů a závod
se z mého pohledu určitě povedl. Poděkuj prosím také všem
dobrovolníkům, za pomoc při pořádání závodu.
Díky, Robert.
29. 5. 2023 | Robert Ploner
Zdravím a rovnou chci moc poděkovat a ocenit všechny, kteří do organizace závodu vložili svůj čas, energii, peníze a tak:-) Na stará kolena jsem si zkusil svůj první závod a byla to fajn nová zkušenost. Závodníci byli ohleduplní, udělal jsem jistě spoustu chyb, a tak se i omlouvám za případné komplikace… Ale kdyby mi nespadl ke konci závodu řetěz, nedojel jsem úplně špatně!:-) Tak ještě jednou díky všem – lidem od závodu a lidem v závodě…
29. 5. 2023 | Viktor Šťástka
První fotogalerie na sebe nenechala dlouho čekat: https://photos.app.goo.gl/…mDQDmbVdy6aA
Dekuji Michaele Dědové ?
28. 5. 2023 | Radek Plechata