A jde to i bez kopce!!! Jirko smekám „cetlaik“ z hlavy. Připravil jsi trať náramně a bylo vidět, že jsi se tomu opravdu věnoval do detailu. Nové úseky proti loňsku velmi atraktivní, od každého terénu kousek, rychlé úseky střídaly ty technické se spoustou kořenů, nakloněný sjezdík nezáludný, prověřil šikovnost asi všech, noční deštík to notně zpomalil a udělal závod ještě zajímavější. TBC může být hrdá, že má takhle vychytaný závod včetně zázemí. Kdo Tě nebude mít rád, tak to budou určitě kopačky, kterým jsme trošku pocuchali angličáček!!! Super, za mě parádní den na hravé a skvěle připravené trati.Už třetí závod se mi zadařilo a všechny předešlé závody byly výstavní a reprezentativní. Takže nyní můžu trochu ze svého pohledu zabojovat za TuBeráCi!!! Dostaly se mi propozice na Veselí. Radek to má na letáčcích vychytané dobře. Ale možná má smůlu, že už jsem letos zažil Lenoru, triatlon v Přední Výtoni a některé předražené desetikilometrové běhy, které mě nutí reagovat! Když je závod TBC a Eliťáci mají volno, tak přijedou a my je vemem mezi sebe. Pak už jedem jen o body do poháru, především Ti mladší a myslím, že to tak nějak všichni snáší dobře a jen čekají od koho, že to dnes ta rundička přijde! Tak nevím proč by při společném startu, někde ve Veselí neměli jet Eliťáci s TBC o prašule zároveň. Myslím, že pár kluků z TBC zrovna mají letos výkonnost na to, aby do té patnáctky byli i mezi Elitou!!! A ono to třeba pro příští rok může přitáhnout další závodníky, když si přečtou, kdo že to letos neodjel s prázdnou. Takže mě napadá jestli Radek nevloží do závodu to maximum co má připraveno a neposkytne tu možnost všem na startu, tak nemám zájem jeho akcičku podpořit. Ono dělat křoví a komparz pár rychlíkům, kteří přijeli vydělat…no nějak mě to nenadchlo!!! Na Šimůnka už mě v mých letech asi taky nenaláká, tak nevím?! Dnes jsem slyšel třeba krásný příběh jednoho TuBeráka, jak tento víkend je totálně v mínusu. Dva závody, dva defekty na galusce, Jindřichův Hradec, Budějovice! To je dálka a ještě od rodiny ve svém volnu! Výkonnost na to má, tak nevím, proč by si zrovna on nezasloužil ve Veselí si trochu přilepšit, nebo si alespoň zvednout náladu? Je to jen můj názor a možná i špatný, tak se omlouvám, pokud jsem tím někoho nepotěšil. Dík Karlos.
29. 10. 2016 | Karel Juráň
A zas to bylo o jídle a dobré náladě. Hůrka…dobré společnosti tůňka. Zdenda má tvůrčí talent a tak si pro letošek přichystal spousty nových vychytávek a ač se trať zprvu zdála biková, nakonec to byl pěkně rychlý mazec po sjezdovce! Kdo nedorazil, může litovat. Hned po dojezdu jsem zhltnul talíř vynikajícího vývaru, plus nějaký čajík a za hoďku už zase stál na startu běhu. Nevím co teda v tom vývaru bylo, ale takhle neběhám ani sólo běhy. Asterix by se divil!!! Běh byl snad ještě náročnější než to kolo, vlastně na kole jsem si neustlal ani jednou a při běhu najednou bác!!!Jedna noha zakleslá v tkaničce boty druhé nohy a já ocitám se tváří k zemi! Potupně se zvedám a doklušu to do cíle! Zase budu prát a vypadalo to, že to ještě jeden týden vydrží!!! No v cíli byl stále ještě ten skvělý vývar, tak jsem nepohrdl, vychutnal si další dva talíře, tentokráte již s kávičkou, neb už se notně setmělo a z diváků zbyli jen ti s čelovkou a nějaké temné stíny. Těch pár pěkných cen co jsem obdržel, jsem rozložil po kapsách, včetně šampusu a vyrazil v 19,00h směr Veselí. No jak už jsem psal jednou, nevím co v tom vývaru bylo, ale před Táborem se nepříjemně začal ozývat levý pedál!!! A tak za pronikavého skřípání jsem pokračoval v cestě, nemaje strach, že by o mě lesní zvěř nevěděla! Při vjezdu do Veselí se pedál zadřel definitivně a já pokračoval posledních pět kilometrů stylem Hanze Bicka a nechápal jsem, jak tenhle borec mohl jezdit časovky pětatřicítkou!!! Takže, když už mám za sebou Hůrecký krpál…už bych se ničeho nebál!!! Zdar amíci.
24. 10. 2016 | Karel Juráň
Tak děkuji všem, kteří dnes dorazili do Volyně a dali si pořádně do těla. Musíte uznat, že jako pořadatelé umíme vychytat počasí skvěle. Kdo nebyl a chtěl by si udělat představu jak to tu dnes vypadalo, tak už je na Seznamu reportáž z trati. Stačí si zadat ve sportu ostatní, cyklistika a najet na reportáž „Jak překonat obří louži…!“ No a Ti co dnes závodili, tak aspoň vidí, že některé vychytávky můžem zdokonalit a vy trénujte na příští rok. Za pořadatele s pozdravem Karlos.
15. 10. 2016 | Karel Juráň
POZOR!
Už jen do soboty se lze přihlásit do cyklokrosové TBC Série 2016 za zvýhodněnou cenu a získat dárky od partnerů série.
Možnost přihlášení za zvýhodněnou cenu 200 Kč končí 24.9.2016 –
Registrovat se lze na stránce:
http://stopnuto.cz/…c-serie-2016
případně během prvního závodu v Bernarticích.
Do 9.10. 2016 platí cena 250 Kč, do 22.10. pak 300 Kč.
Platbu bude možné provést hotově při první účasti na závodech. Více informací naleznete na FB stránce:
23. 9. 2016 | Petr Zikmund
3. závod TBC série 2016 ve Volyni – sobota 15.10.2016. Prezence od 12:00 hodin, start hlavního závodu ve 14:30 hodin.
Více informací na www.facebook.com/cyklokrosvolyne (stránka funguje i pro neregistrované uživatele), e-mailu peta.cerveny@seznam.cz nebo telefonním čísle 737539595.
Novinkou v letošním ročníku je přihlašování předem, které není povinné a závazné, přihlásit se bude možné i na místě za stejné startovné. Přihlášením předem ale ušetříte čas nám i Vám, proto prosíme všechny závodníky, kteří mají o náš závod zájem, aby se přihlásili.http://stopnuto.cz/registrace-do-zavodu/cyklokrosovy-mtb-zavod-volyne
18. 9. 2016 | Petr Červený
Já si snad pořídím krosku! Pěkně to má Peťka nachystaný. Díky.
7. 9. 2016 | Karel Juráň
TBC série začíná dne 24. 9. 2016 v Bernarticích a končí finálovým závodem dne 26. 11. 2016 v Bílsku.
Kalendář TBC Série 2016:
24.9. Bernartice (Koblic)
9.10. Tábor (Zikmund)
15.10. Volyně (Červený)
22.10. Hůrka (Tomeček)
29.10. Včelná (Kříž)
5.11. České Budějovice (Jiřička)
13.11. Veselí nad Lužnicí – Mistrovství TBC (Bechyňský)
20.11. Hrdějovice (Pechouš)
26.11. Bílsko + slavnostní zakončení a vyhlášení (Roučka)
Pravidla TBC série pro rok 2016:
Soutěží se v kategoriích: Muži A (do 29 let), B (30–39 let), C (40–49 let), D (50+), Ženy a v dalších dle přihlášených závodníků (pro zařazení kategorie do seriálu a její vyhlášení je třeba alespoň 3 přihlášených závodníků)
Závod se jede na 40 až 50 minut (čas vítěze). Počet kol určuje rozhodčí či pořadatel po odjetí prvního (druhého) kola.
Bodování: 60, 59, 58, 57, 56, 55, 54… až 1 bod (POZOR kategorie A – D si navzájem berou body!). Příchozí (neregistrovaní do seriálu) body neberou!
Do celkového pořadí jednotlivců se započítávají 2/3 (zaokrouhlení nahoru), tedy např 6 závodů z 9.
Do pořadí týmů se započítávají body ze závodu dvou nejlepších z týmu a v celkovém hodnocení se škrtá jeden závod.
Přihlášení do seriálu a celkového hodnocení (celkové pořadí, vložené soutěže) je možné na prvních dvou závodech – body do celkového pořadí se počítají až po přihlášení.
Poplatek za registraci je: 200 Kč. Vratná záloha za startovní číslo: 50 Kč. Do celého seriálu se zvýhodněným startovným se lze přihlásit na některém z prvních dvou závodů (naposledy tedy v Táboře 9.10.2016).
Registrovaný účastník soutěží v celkovém hodnocení o poháry a věcné ceny.
Cyklistická přilba je povinná!!!!
Upozornění pro pořadatele: (i závodníky)
Doporučené startovné pro přihlášené závodníky je 100 Kč
Doporučené startovné pro nepřihlášené závodníky je 150 Kč
Závodníci dojeti o kolo a více se neodvolávají a končí v tom samém kole, ve kterém vítěz závodu projede cílem.
Pokud není vyznačeno DEPO, je možnost výměny kola v prostoru startu či v místě, které vyhradí pro tento účel pořadatel závodu.
7. 9. 2016 | Petr Zikmund
Zdar Ziky, teď ještě pro nás bez socka sítí!!! nabídni kalendář, ať víme za co platíme? Díky Karlos.
6. 9. 2016 | Karel Juráň
Registrace do TBC 2016 byla spuštěna – do celé série se lze přihlásit do 24.9. 2016 za zvýhodněnou cenu na adrese:
http://stopnuto.cz/…c-serie-2016
(velký dík patří Pavlovi Jelínkovi – otci serveru stopnuto)
Registrace do celé série TBC 2016: 200 Kč (do 24.9.2016)
Startovné pro přihlášené: 100 Kč
Startovné pro příchozí: 150 Kč
Vypsané kategorie hlavního závodu:
Muži A (do 29 let), B (30–39 let), C (40–49 let), D (50+)
Ženy
Pozn.: dle počtu přihlášených může být upraveno.
Možnost přihlášení za zvýhodněnou cenu 200 Kč končí 24.9.2016. Do
9.10. 2016 za 250 Kč a do 22.10 za 300 Kč. Platbu bude možné provést
hotově při první účasti.
6. 9. 2016 | Petr Zikmund
A vidím, že už jsi to i tam opravil… Tak díky za upřesnění a ať se daří! Kovki.
15. 8. 2016 | Ivo Kovářík
reakce na: Ivo Kovářík (13. 8. 2016)
V neděli je závod JAL. Museli jsme závod přesunout na sobotu 24.9.2016!
14. 8. 2016 | Petr Koblic
reakce na: Petr Koblic (11. 8. 2016)
(V propozicích je datum 25. 9.! http://www.juniorcycling.cz/akce#… Tak který platí? Díkes.)
13. 8. 2016 | Ivo Kovářík
1. závod: 24.září 2016 Bernartice!
více info na www.juniorcycling.cz
11. 8. 2016 | Petr Koblic