Přidávám se. Dobřejický Brdek byl super. Perfektní trať a organizace. Vše proběhlo hladce. A poháry opravdu moc pěkné.
4. 10. 2013 | Pavel Staněk
reakce na: Petr Zikmund (28. 9. 2013)
Díky Petrovi Zikmundovi a Mírovi Friedlovi za pochvalná slova na adresu 1. ročníku časovky do vrchu Dobřejický brdek. Byl jsem poněkud nervozní, aby to v organizaci nezaskřípalo, přesto jsem nemohl nezaznamenat tu úžasnou atmosféru, v níž řekl bychsounáležitost dominovala nad soutěživostí. To přívětivé klima jste však vytvořili především vy jezdci. Druhou stranou musím vyzdvihnout vysokou úroveň dosažených časů. Pavel Staněk ustanovil rekord tratě skvělým časem 8:18. Zvláštní trofejní cena pro případného nového rekordmana bude připravena i na 2. ročník. Původně jsem zamýšlel dát zvláštní cenu každému, kdo zdolá brdek pod 9 minut. Ještě že jsem si to rozmyslel, 4 ceny bych připraveny neměl. Petr má pravdu, že tato trať se nedá projet bezhlavě. Chce to v pravou chvíli řadit jak dolu, tak nahoru a udržet se v optimálním tahu až do cíle. Těm z vás, co se chystáte na Cunkov, nechť Dobřejický brdek poslouží jako dobrý trénink a do dá jiskru k výbornému výkonu. Jarda Švadlena
2. 10. 2013 | Jarda Švadlena
Zdravím Zikyho a ostatní – díky za pochvalu (předám jí Jardovi) a
jen chci podotknout, že to příští rok může být trochu jinej datum. (Je
to podle toho, jak mám šichty a volna. Ale určitě to včas zveřejníme,
nejpozději na „TdB“.) Kovki.
P.S.: ty ceny fakt bomba – drahokamy, polodrahokamy a nerosty obecně na
žádných závodech nikdo nerozdává. Já je mít, tak si je opatruju a
cyklistům je ukážu jen z dálky. :-)) Klobouk dolů před Jardou!
(Příští rok si vezmu kolo a zkusím nějakej vyhrát za poslední
místo.) ;-)
29. 9. 2013 | Ivo Kovářík
Díky všem organizátorům za super závod, kterého jsem se vlastně zúčastnil úplnou náhodou ;) Od Stádleckého mostu vede dokonalý asfalt a kopec přes Dobřejice má hodně proměnlivý profil, kde se ukáže taktická vyzrálost jezdců ;) Chlapi od Švadlenů to připravili na jedničku, časový harmonogram byl dodržen na vteřinu a vlastnoručně vyrobené ceny neměly chybu. Tak za rok zas…
28. 9. 2013 | Petr Zikmund
28.září,prezence v Dobřejicích v klubovně 40m za Řeznictvím Kosík směrem do vsi od 9.30 do 10.30,vyhodnocení a předávání cen tamtéž v 11.45 až 12.00.Start před Stádleckým mostem v 11.00 (start po 1min.),cíl na konci lesa 1km za hájovnou Obora,delka je 3600m na novým asfaltu,startovné 50kč,kategorie podle počtu startujících.UPOZORNĚNÍ:kdo chce projet ze Stádlce do Dobřejic,musí na objížďku ke Slavňovicím(tam 1,5km polní cestou)
24. 9. 2013 | David Švadlena