Tak zasedání VV pro rok 2018 opravdu proběhne v neděli 29.10. v Táboře. Se členy se domluvím po mailu, ale ti kteří máte zájem na příští rok něco pořádat, nebo navrhovat nějaké změny k lepšímu, tak se přihlašte zde veřejně a nebo přímo mě, ať víme o co půjde. Díky. Zatím je rozehraná varianta nového závodu v boletickém prostoru s výšlapem do 1200 m/n/m na závěr… Také to vypadá na choustnický dvojzávod, sobota časovka, v neděli silnice. To by se mi pak líbilo jako mistráky. Také jsem zvědavý jestli znovu vstoupí s Temelínem Pavel Jelínek??? Rázem by přibyly tři dlouhé závody a bylo by o zábavu postaráno!!!
21. 10. 2017 | Karel Juráň
Zdravím amíci, závodníci z jihu. S výkonným výborem z roku 2017 jsme se dohodli, že letošní zasedání proběhne ještě před balíkem ve Volyni, aby to neodnesli naši nejbližší a my si mohli večer užít, takže 29.10. 2017 v Táboře, ještě bude upřesněno v které lokalitě přesně, někdy v odpoledních hodinách, až skončí TBC cyklokros na Větrovech se sejdeme a probereme snad vše důležité, včetně možných závodů na rok 2018. Proto také píši sem, pokud by měl někdo z Vás zájem se zapojit pořadatelsky a přijít s nějakým novým závodem, tak by bylo dobré, aby jste dorazili také a nastínili svou myšlenku. Takže přemýšlejte a hlaste se. Někdo by mohl už těm Webrovcům uspořádat nějakou pěknou kilovou placičku, ať maj důvod jezdit. Zdar Karlos.
16. 10. 2017 | Karel Juráň