Olala… Doufám, že se nezboří to, co jsme s Mírou Švátorou před lety začali…
1. 3. 2016 | Petr Koblic
Zdravím Jalisty, dnes jsem si otevřel vaše stránky a podivil jsem se, že náš závod ve Strakonicích je zařazen do vašeho kalendáře. Samozřejmě se tomu nebráníme, ale myslím si, že váš ředitel by měl mít aspoň trochu slušnosti a jednat o tom předem taky s námi! Takže doufám, že se ozve dodatečně.
1. 3. 2016 | František Macner
reakce na: Karel Juráň (28. 2. 2016)
Milevsko?? Zrušeno za celou éru Milevských okruhů po avízu požádání pouze jedenkráte! Tolik statistika. Ale jinak v poho…
29. 2. 2016 | Petr Koblic
reakce na: Miroslav Pechouš (26. 2. 2016)
Odborník triatlet a atlet, dostal za úkol vést pro letošek JALku. Proto mám přání, aby nejvíce závodníků přijelo na závody JAL, našich pořadatelů a v nich také sbírali body. Tuhle mi jeden JALista řekl krásný argument…když hraje SPARTA ligu Mistrů, taky nemůže chtít tři body do české ligy za vzornou reprezentaci a Budějice taky nemůžou hrát LM, i když by chtěli tu naši zemičku zviditelnit.A jestli to pan Pechouš pochopil tak, že jsem řekl, že MČR v JAL odradí nové příchozí, tak tomu nevěřím ani já a snad ani on. Díky.
28. 2. 2016 | Karel Juráň
reakce na: Miroslav Pechouš (26. 2. 2016)
Někomu prostě nestačí, to co jsem napsal 15.2. No Petr v tom není sám, takže v tomto týdnu pošlu Pavlovi kalendář závodů a on to jistě dá na stránky. Bude to vlastně taková ideální varianta. Pokud některý ze závodů ještě neklapne, tak se prostě v kalendáři zruší. Nakonec s Milevskem se to stalo dvakráte a taky to šlo, takže s omluvou…kalendář dodám. Peťovi Zikymu, bude to pro sršně z Webru těžká volba, ale časovka v neděli je Baťkynovo termín a zase vyhovuje pár borcům, kteří musí v sobotu třeba do cykloobchodu a v neděli pak rádi na JALku. Neřeší, které závody ten den jsou atraktivnější. Michael má pravdu, těch závodů je tolik, že téměř každý by mohl mít ještě další dvě varianty, kam za závody!!!
28. 2. 2016 | Karel Juráň
Já si myslím, že je důležité být v této chvíli nohama na zemi a nedělat tu revoluci. Přesně to v e-mailu popsali pánové Šustr a Jelínek – něco se odsouhlasilo na VV JAL a na změny bude dost prostoru po sezóně. Řeší se tu X záležitostí a kalendář doposud nikde…!
28. 2. 2016 | Petr Koblic
Ano, to je fakt – ale proč se takto připravovat o možnost si pěkně zazávodit celý víkend. V této souvislosti tedy přidávám ještě jeden návrh, který může vyřešit i situaci s bodama z MČR apod – tento návrh představím i nově navrženému VV JAL.
Navrhuji, aby se do prestižní soutěže týmů škrtaly 2–3 závody místo současného jednoho – tím bude eliminován klasický stres z naplnění plného počtu týmových jezdců a každý tým může zvážit, jakou strategii zvolí. Zároveň vyhraje opravdu ten nejlepší tým a ne ten, který „jen všechno objede“. Mám k tomu i více argumentů, ale pro první fázi a diskuzi je to asi dostačující.
Zdar a dík za zvážení.
28. 2. 2016 | Petr Zikmund
Nikdy ty termíny nebudou vyhovovat dokonale s tím už se člověk musí
smířit
viz. 17–18.4. je třeba u mne z čeho vybírat :-D
RUNTOUR-běh, Rakousko-cykloCUP, neděle DreiburgMARATHON časovkaJAL
HřebečUAC… KALENDÁŘE jsou bohatý a víkendů málo…
27. 2. 2016 | Michael Vaněček
Mám jednu věcnou a prosím o její zvážení: Bylo by možné přesunout první časovku v Kájově z neděle na sobotu? V neděli se jede v Praze oblíbený závod – První šlápnutí a snad nemluvím jen za CTW – rádi bychom jeli sobotní časovku a nedělní silnicí v Praze a trochu těm klukům pražskejm zamotali hlavu ;)
27. 2. 2016 | Petr Zikmund
Jsem taky pro nebodování za mistráky. Odborník triatlonista a atlet říkal, že by to odradilo začínající hobíky od vstupu do JAL. I když nevím, proč by je mělo odradit, že je v kalendáři MČR, nikdo je tam nenutí, ale dejme tomu. Jsou to těžké závody a navíc celorepubliková konkurence. Tím pádem, bych navrhoval zrušit bodování i u našich, JALových závodů, které by byly označeny jako příliš těžké. Například Monínec nebo Bílsko. Jsou tam moc velké kopce. Dále by se mohlo zpětně zrušit bodování u takové závodu, v kterém by třeba moc foukalo nebo nedej Bože pršelo.
26. 2. 2016 | Miroslav Pechouš
reakce na: František Feferle (22. 2. 2016)
Ahoj Fando, rozhodnuto není, proto sem píšete své názory, aby se výkonný výbor mohl rozhodnout podle svého vědomí a svědomí. Já řeším, jak zvýšit účast hobíků na našich jihočeských závodech a tak mi nepřijde pro takové dobré, aby si pro body, pokud chtějí uspět, museli jezdit hned na MČR. Jsou také ligy, které mají v den mistráku SAC svůj vlastní závod, ale o tom už jsem psal.Pokud jsem zařadil do JAL např. Brdy, tak to znamená, že si to přál sponzor JALky, takže něco za něco.My na dva závody ŠUAC, oni na dva závody k nám.Proč jsme nedávno zrušili bodování MČR, páč také došlo k tomu, že JALista dědouš, jezdí za mlaďochy, ale MČR pojede… jasně že ve své věkovce…no a už je bez bodů také. Takže podle mne, jeďme na MČR pro srovnání s okolním světem a mistrovský dres, ale v rámci dobrovolnosti, radosti, bez bodů. Volno od JALky tam je záměrně.
22. 2. 2016 | Karel Juráň
Přidávám také svůj názor na body za mistrák.
Král napíše, že prostě body za mistrák nebudou. Ostatní, kteří s tím
souhlasí, argumentují, že závod není jihočeský, měli by startovat jen ti
nejlepší a bodování by bylo jen pro pár jedinců a bodování tím pádem
poněkud elitářské.
Z vyprávění dlouhodobých závodníků vím, že kdysi na mistrák jezdili
jen opravdu ti nejlepší, ale to já nepamatuji a posledních šest sezon tomu
tak nebylo a mohl jet každý. Některých jsem se zúčastnil a je to dobrý
zážitek i když se neumístíš mezi nejlepšíma z ČR.
Proč mají ostatní ligy v kalendáři mistrák? Asi proto, že o něco jde a
chtějí se porovnat s ostatníma. Chtějí zažít v roce jeden z nejlépe
obsazený a kvalitou jeden z nejlepších závodů v ČR. Proto je to
mistrák.
Vždyť ten náš jihočeský v Hošticích toto splňoval a kolik přijelo
lidí z celé ČR. I Jirka Ježek to chválil.
A kdo se chce umístit v popředí JALky by tam prostě pro ty body stejně
jel i když to je trochu dál.
Ale někteří tam pojedou stejně i když se bodovat u nás nebude.
Ale stejně je asi už rozhodnuto, škoda.
To za mě vše.
22. 2. 2016 | František Feferle
Body za mistrák ANO!
Děkujeme tím, že nás závodníci reprezentují na MČR. A jelikož se
započítávají jen 2/3 nejlepších výsledků za sezonu, získají tím jen
jeden, dva pokusy navíc.Jinak žádná výhoda…
21. 2. 2016 | Michal Jochmann
reakce na: Miroslav Pechouš (17. 2. 2016)
body z MČR do JALky by byla pěkná blbost. Z principu by tam měli startovat ti nejlepší a navíc se jedná o závod, který zkrátka není jihočeský. Přínosný by to bylo jen pro pár jedinců a celé bodování by pak bylo poněkud elitářské.
21. 2. 2016 | Tomáš Mařík
reakce na: Miroslav Pechouš (17. 2. 2016)
A jedém…Pro všechny sběrače mistrovských dresů reaguji na dotaz našeho pana Míry. Mirda, jako aktivní prvoročák, chystá velké žně…a tak si povšiml, že nedělní MČR SAC se tluče s MČR Masters…takže problém.Takže jsem za Míru zvedl telefon a zavolal řediteli SAC o vyjádření.Zjistil jsem toliko…Pořadatel MČR SAC původně nabídl svůj závod v tradičním termínu druhého víkendu v červenci, potud OK. Pak někdo na městě zjistil, že tento rok připadá do města důležitá církevní sláva ve stejném termínu.Pořadatel navrhl vyjímečný termín pro tento rok. Proběhlo hlasování zainteresovaných, zda posunout datum, nebo vyměnit závod. Prý všichni byli- PRO – změnu datumu. Toto schvalování proběhlo v době, kdy MASTERS ještě zdaleka neměl hotovou termínovku. Poté, co se dva mistrovské závody datumově potkaly, došlo i na jednání pořadatelů obou podniků a ti došli k závěru, že jsou od sebe tak vzdálení, že si nekonkurují. Přesto ještě snad existuje možná varianta, že Masters svůj závod posune, ale spíše ne!Což zase nahrává tomu, že na jednom mistráku bude Míra s Oldou a na druhém bude Pepa s Davidem. To by bylo, aby jsme ty dresy nepobrali všechny. No a dotáhneme li to do konce úplně, tak kdo se podívá do termínovek všech amatérů, tak zjistí, že MČR v čemkoli je letos 6×…Polička, Svijany, Sokolov, Ještěd. Co nabídneme body do JALky na všechny? Já jako ředitel, chci navýšit počet startů na jihu a počet startujících spíše těch pro zábavu a veselou výkonnost a Ti na žádné MČR své tělo asi nepoženou. Ale Oldy i Míry a jejich názorů si vážím a proto to VV projedná. Pokud mě ale nikdo nepřesvědčí o výhodách, budu za sebe proti. Mě osobně by se líbilo, kdyby Olda nebo Míra sehnali do JALky finančního sponzora a já bych třeba za repre na MČR proplácel startovné?!Díky za ohlasy a ještě jsem zapomněl říct, což vyplynulo z kalendáře, že Ivo Kovky z Bechyně s díky odmítl možnost zařazení jeho závodu do JAL. Jeho rozhodnutí, náš smutek…jedeme dál, třeba za rok. Zdar
17. 2. 2016 | Karel Juráň
Hlasuji také pro body do JALovice z mistráků a tím se plně ztotožňuji s Oldíkem. Ten, kdo reprezentuje JAL na mistráku by tam neměl jet jen na soukromý výlet, ale zároveň za to dostat alespoň bodíky do své ligy, když ne mistrovský dres. Mimo jiné nám to zvedne počet závodů do JAL a tím pádem si každý může vybrat, kam jet či nejet. Takové celorepublikové poměření výkonnosti,ale vůbec není k zahození.
17. 2. 2016 | Miroslav Pechouš
Ahoj Kájo, kriťák šoupni na červenec. V srpnu je celkem dost MTB závodů, tak ať nám dorazí i bajkeři. Cunkov bude možná problém,to ale poznáme… Já jsem Cunkov zpočátku zavrhnul hned, ale v červenci je to jediný závod a fakt je že se to dá naplánovat. Určitě pojedeme. S Brdama nesouhlasím, ale to je můj problém. Kalendář je super, oceňuji velké množství nedělních závodů a zároveň beru zpět některé mé výhrady. Zvládnul jsi to na jedničku
17. 2. 2016 | Pavel Zástava
reakce na: anonym (
We're sorry! The server encountered an internal error and
was unable to complete your request. Please try again later. error 500 | 22. 11. 2024 02:26Server Error