bolo to fajné, akorát málo guláše:)))
26. 6. 2013 | Křížstrong
vebmástře, přepočti bodíky u Pavla Havránka, bohužel u nás nebyl a bodíky náleží Martinovi Křížů.Jen jak to tu študuju!
26. 6. 2013 | Karlos
Ty fotky z auta skvěle dokladují jak se nám ten balík postupně rozpadal a zase sjížděl, je tam i Zikyho nešťastný konec nadějí na dojezd!!!škoda měl mě na lopatě a chystal poslední záraz a místo toho konečná a nepěkné šrámy na kole!!!Díky, že jste bez velkých výčitek zkousli naše časové posuny, i po třech letech se stále věci ladí a dořešují. Zvědavce Vencu Píšu jsem tam nezahlédl, tak doufám, že mu bude ke zhodnocení stačit fotogalerie, kde je atmosféra vidět a Vaše příspěvky do fóra. Za sebe blahopřeji Petrovi Cirklovi k dalšímu vítěztví v etapáku a jsem rád, že si na naší akci najde čas. Časovkář je stále luxusní a v hromaďácích nás učí o cykoefektivitě. Navíc nás propaguje u svých přátel, kteří s ním také přijedou a to je pro nás hlavním přínosem, díky. Navíc dravé mládí od Hradce ho rádo potrápí a prožene. Též tradiční sponzoři nás opět podpořili a jsem za to vděčný od všech. V Lenoře zdar.
26. 6. 2013 | karlos
Zdar amíci, tak bych to rád nějak zhodnotil, veliké díky od nás pořadatelů všem, kteří s námi o víkendu pobyli a poctili nás svojí účastí na etapáku.43 dokončivších borců všechny čtyři etapy není zas tak málo, holt se dělo spoustu jiných cyklo akcí, které nám kus z koláče odřízly! Myslím, že to zlaté skalní jádro se sešlo a snad nikdo nelitoval.Za mě a za Madlu musím poděkovat a smeknout také před všemi, kteří nám pomohli s pořadatelstvím, mnohdy neplánovaně na poslední chvíli. Ono množtví pořadatelů a závodníků bylo na oba dva dny tak 1:1!Šest žen na startu už také dlouho nebylo, takže paráda a ve skupině je bylo i vidět.Počasí vyšlo konečně náramně takřka na minuty. 1700 fotek od Davida je číslo na dvouhodinové prohlížení a povedly se mu náramně.
26. 6. 2013 | karlos
Super, díky :)
25. 6. 2013 | Petr Zikmund
reakce na: Petr Zikmund (25. 6. 2013)
Lonske vysledky jednotlivych etap tu take jsou. V zalozce 2012 vpravo dole
pod nazvem „Ostatni“
Stejne tak letosni rozepsane vysledky najdete na stejnem miste
v zalozce 2013
25. 6. 2013 | Pavel Jelínek
reakce na: Petr Zikmund (25. 6. 2013)
Je to v rubrice „Závody“, rok 2012. Úplně dole v chlívku „Ostatní“ je odkaz „Loučovický třídenní etapák“ na excelový soubor se záložkami po etapách i celkově.
25. 6. 2013 | Honza Dvořák
Karlosi, prosimtě, našel bys někde výsledky Loučovické časovky z loňska? Tady jsou asi jen sečtený s etapou. Díky
25. 6. 2013 | Petr Zikmund
Ahoj, stal se mi velice nepříjemný defekt den před závodem … Na švihu jsem ulomil plastovou řadící páčku na Campa Chorus páce. Nemáte proto prosím někdo náhradní levou páku na půjčení ? Od tý doby co mi RF ukrad elektriku mám samý degekty, lanko a teď tohle :(( Díky moc
21. 6. 2013 | Ondřej Brož
Vím, ale reakce P. Červeného na úchyly, aby se umravnili, nemá smysl, pokud tam ty úchylné příspěvky již nejsou…
21. 6. 2013 | Pavel Jelínek
Vebmastře pozor co mažeš, Petr Červený, je skutečný a člen JAL tak nám ho nemaž. Je to pravá ruka etapáku, ředitel Volyňského cyklokrosu a v áčku už ti bodově šlape na paty!!!
20. 6. 2013 | Karlos
Poháry, medaile už jsou připraveny, přípravy na pečení v plném proudu, kančí a srnčí maso leží, na víkend slibují přívaláky!!! Takže snad etapák se vším všudy jak ho znáte, tak se nenechte odradit, že vás snad někdo odposlouchává a přijeďte. Zdar amíci
18. 6. 2013 | karlos
reakce na: Tomáš Rotbauer (14. 6. 2013)
vždyť jsem z Diabla…Aha tak u letáku se nevymázl nějaký údaj, tak snad tam aspoň sedí dny? Zatím jsi jediný pozorný čtenář šťouravý…nikdo jiný se neozval. Letáků bylo sto, tak snad sto lidí to bude číst a pade jich přijede..!
14. 6. 2013 | Karlos
reakce na: Karlos (13. 6. 2013)
Myslel jsem startovné na letáku, na kterém je uvedeno startovné na
pátek…zavádějící, ale ten leták asi moc lidí neuvidí, spíše koukají
zde na stránky.
Ty že máš málo natrénováno? prej jezdíš jako ďábel :)
14. 6. 2013 | Tomáš Rotbauer
reakce na: Tomáš Rotbauer (13. 6. 2013)
Zdar, jsou to ceny startovného na loňský rok a platí i pro letošní, je to o tom, že kdo se přihlásí na oba dny zaplatí za čtyři závody méně, než kdyby se přihlašoval na jednotlivé závody, motivační boj. A mám málo natrénováno, tak musím v sobotu na trénink do Kašperek a v neděli ještě nevím.Ale budu tam v týdnu.
13. 6. 2013 | Karlos
reakce na: Karlos (10. 6. 2013)
Ahoj,
zatím mám volno, ubytování je možné. Zájemci kontaktujte mne na toniro@seznam.cz
Karle díky za propozice, mam pouze jednu připomínku " nějak ti nesedí ceny startovného…asi se jedná o startovné z min. roku.
Tento víkend jsem na Lipně a trasy asi projedu, nebudeš tam také?
13. 6. 2013 | Tomáš Rotbauer
Náš rakouský soupeř Josef Stadlbauer bude letos chybět na startu!!! Právě jsem s ním hovořil a při dojezdu závodu potkal doprovodnou motorku!!!Leží v nemocnici, min týden a tři měsíce na neschopence!!!Je rozlámanej! Říkal toho víc, ale kdo tomu má rozumět!!! Jo a třetí ubytko by Vám mohl nabídnout náš WEBROVEC Tomáš Roťák na Lipně.
10. 6. 2013 | Karlos
Druhý kontakt, který jsem dokázal vyzjistit je v přední Výtoni, kde paní ovšem požaduje větší skupinu, takže by to bylo na vaší domluvě a pak je schopna nabídnout cenu kolem 200,–/os/noc.Společenská místnost, kuchyňka,kolárna. Paní Kratochvílová- tel.-733722123
10. 6. 2013 | karlos