Myslím že Jirka Kříž závod nedojel, říkal něco o prasklém drátu v druhém kole.
19. 5. 2016 | Tomáš Rotbauer
reakce na: Petr Zikmund (18. 5. 2016)
Omlouvám se, podívám se na to a pokusím se sjednat nápravu. U nás byl totiž největší průšvih se zdvojenými čísly (stejná ŠUAC i JAL, a ani barevně nebyla rozlišena).
19. 5. 2016 | František Macner
Tak ani ve Strakonicích se nedařilo :) Tentokrát jsem podle výsledků nedojel já, a to jsem si říkal, že mi to celkem jelo :D Prosím o opravu a zařazení za Matouše Grambličku. Ještě mám pocit, že Jirka Kříž závod taky dojel. Dík
18. 5. 2016 | Petr Zikmund
reakce na: Miroslav Jiřička (12. 5. 2016)
Pavel Kos byl 9. Poslední oprava a finální verze pro správné obodování je na světě.
13. 5. 2016 | Petr Koblic
reakce na: Petr Zikmund (11. 5. 2016)
Byl to opravdu hodně náročný den, ovšem to neomlouvá „drobné“
nedostatky… Nicméně: Bedna byla vyhlášena dobře a ostatní úpravy dle
natočeného videa jsem zaslal Karlovi a Pavlovi. Pátral jsem po nějaké
další dokumentaci. Fotografie Davida neřekli úplně vše. Včera jsem dostal
záběry od člověka, který byl (bohužel) minulý týden mimo ČR. Snad
všichni postižení prominou. Body se opraví a vězte, že když nejde
o život tak jde o …
Jalce zdar!
11. 5. 2016 | Petr Koblic
reakce na: Petr Koblic (11. 5. 2016)
dále: bílá přilba, červené tretry, na zadku nápis FOCUS…
číslo bylo spadlé a neidentifikovatelné…
WANTED!
V Milevsku doje na 11. místě, šlapací wehicl FUJI,
Asi mluvím za všechny, protože se to týká nejen těch, kteří jsou špatně zařazeni v pořadí – dojde k opravení výsledků z Milevska? Podobné chyby se prostě stávají a po náročném dni plném závodů, průjezdů, různých kategorií atp., je to více než pochopitelné – nicméně po tolika připomínkách by mělo dojít k rychlé nápravě.
Dík a na viděnou ve Strakonicích.
11. 5. 2016 | Petr Zikmund
Ta DNF mi taky nesedí, nemyslím, že by tolik lidí zabalili a také vím o některých z DNF, kteří tam byli s námi až do konce. Možná by jsme mohli dát hlavy dohromady, jestli vůbec někdo vzdal, nebo slezl z kola a řekl končím? Doufám, že Petr někde dohledá papír, kde bude mít ty jezdce správně poskládané, jinak jak už někdo podotkl, z fotek našich fotografů by se ten cílový dojezd dal poskládat?
6. 5. 2016 | Karel Juráň
Pokud ne,ať jsou výsledky anulovány, neboť je to naprostý paskvil!
6. 5. 2016 | Bedřich Průcha
reakce na: Jindřich Sýkora (5. 5. 2016)
Nevzdávej to, zkus ještě Bílsko, tam to klapne. Věř mě a pořadatelům. Třeba jen selhala technika, on to Petr jistě vysvětlí a napraví. Taková to chyba se stane maximálně jednou za …! To říkal už Chocholoušek.
5. 5. 2016 | Karel Juráň
jel jsem jalku prvně a taky na posledy.
5. 5. 2016 | Jindřich Sýkora
Pokud se výsledková listina nedá do pořádku jak má,je to naprosto nezvládnutá práce rozhodčích což mě u tohoto závodu docela překvapuje.Příště si to můžeme objet bez startovného a vyjde to nastejno a o nezapsaných časech ani nemluvím to by jsme už chtěli moc.
5. 5. 2016 | Karel Buřič
Ubohá práce rozhodčích!
5. 5. 2016 | Bedřich Průcha
Výsledky z Milevska jsou opravdu k smíchu! :-( Dojel jsem těsně za M.Jiřičkou,před D.Brabcem, stačí se podívat na fotky od D.Švadleny. Nevím jak jsem dokonce chytnul okruh ztráty. Správně jsem měl být vyhlášen jako druhý v kat.B a ne jako třetí!!!
5. 5. 2016 | Bedřich Průcha
Zdravím a taktéž já musím upozornit,že výsledky bohužel nesedí.Dojel jsem –1 kolo za J.Zlámalíkem a ve výsledcích je uvedeno,že jsem nedokončil DNF.P.S.víno už jsem vypil a pohárek nevrátím jelikož se mi líbí a jiný nemám…trochu srandy závěrem.
5. 5. 2016 | Václav Krejčí
Zdravím moc nesedí výsledky z Milevska
u mého jména je DNF přitom jsem dojel před P.Švadlenou čas jsem měl
1:44.
Sportu zdar
5. 5. 2016 | Jindřich Sýkora
reakce na: Václav Kaska (28. 4. 2016)
Mám zítra místo v autě. Pokud ještě nemáš odvoz, napiš mi na mail.
30. 4. 2016 | Miloš Doubek
Ahoj kdo jedete z Budějc do Milevska, nemáte ještě místo v autě? PS: Jsem skladnej, vejdu se i do kufru
28. 4. 2016 | Václav Kaska