No a ještě přidám komentář k nedělnímu výletu. Nakonec jsme zbyli tří, neb Křižák zbaběle prchnul nad ránem z obavy před mračny a chladem. Okruh byl tedy zkrácen z Vimperka na Kvildu, Borovou Ladu (oběd), Vltavici, Boubín – 1100 m/n/m, Kubova Huť a Vimperk. Bratru 70 km na vyjetí s 1100 metry nastoupanými. Dopo trošku chladněji, na krátké to moc nebylo, ale od Borovky už pohoda a příjemně. Večer v hospodě jsme se dohadovali, zda je v Boleticích kopec kolem 1300 m. Nakonec prý je…Knížecí Stolec – 12..m? prý slušná výzva a pěkný asfalt, tak zas někdy příště. Karlos.
18. 7. 2017 | Karel Juráň
Já děkuji za pochvalná slova a potěším i Vás. Po kontrole výsledků, dle videozáznamu, došlo ke změně pořadí, takže Mity je nakonec o dva body první před příchozím Beranem. Na bodech do JAL to nic nemění, ale na fotkách by to určo vypadalo lépe. A finance Vám vyrovnáme tím, že Mity má startovné ve Vimperku zdarma. Ok? Výsledky jsme právě odeslali Jelenovi, takže již brzy. Karlos.
17. 7. 2017 | Karel Juráň
Ahoj, Mity a já jsme určitě PRO uspořádat VIMPERK II, obměna trati by mohla být zajímavým zpestřením pro nás, kteří jsme ji v sobotu jeli v opačném směru:) Díky pořadatelům za super závod!
17. 7. 2017 | Zuzana Zemanová
Zdar amíci z JALky a okolí. Chci poděkovat za účast v sobotním kritériu ve slušném počtu závodníků. Počasí se odvděčilo statečným tím,že nezapršelo, ač všude okolo to byl mazec. Na výsledcích už se pilně pracuje, S2 už máme hotové, dnes dáme dohromady S1 a přepošlem Pavlovi ke zpracování. Né vše klaplo jak by mělo, alespoň poučení pro příště. Takže bych se chtěl trošku omluvit závodníkům S1, pokud jim narušili taktiku jezdci z S2, kteří toho ještě po své rozjížďce neměli dost a střihli si ještě závod s Vámi. Měli jsme jim zaprvé sundat čísla a poté je poučit, aby nezasahovali do boje o pozice ve skupině. Tato omluva je směřovaná především Gramblimu, který tam byl v jednom okamžiku odpojen a stálo ho to možná lepší umístnění?! Jinak podle videozáznamu měly závody pěkný náboj a hezké souboje na pásce. Třeba holky z Jistebnice Pavlína a Nikola si to rozdaly snad v každém kole a vůbec se týmově nešetřily. Zuzka předvedla že na to má a držela se dlouho hlavní skupiny a po zásluze vyhrála kategorii žen, kterých přijelo hned šest, což bylo stejně, jako JAListů v rozjížďce S1! Pokud se Vám líbilo a máme udělat i druhý závod 20.8., tak místní souhlasí a mohli bychom to dát pro změnu v protisměru, což by byl vlastně úplně jiný závod profilem na stejném místě?! No a my pořadatelé se budeme snažit vychytat ty zbylé mouchy!!! Třeba, že jeden pořadatel bude mít funkci strážce ohně a tak si ty špekouny a klobásy třeba i opečete na klacku! Tak zatím… Karlos.
17. 7. 2017 | Karel Juráň
Zatím je to pro silničky 4:0. Žádný biker se ještě neozval!!!
14. 7. 2017 | Karel Juráň
Ahoj, tak pokud to bude ta silnice, take jedu !!!
Toho počasí bych se zese tolik nebál, myslím, že v neděli již
bude dobře.
Robert
14. 7. 2017 | Robert Ploner
Zdar. A hele první vlaštovka!!! Sice v červenci, ale dobrý. Jak už jsem psal poprvé, my určitě do neděle zůstáváme. Kola budeme mít sebou silniční i horská, takže se přizpůsobíme většině a hlavně počasí! Že zůstane vyhrožuje i Křižák, tak to by jsme byli min. čtyři. Tak snad ještě někdo? Kdyby nebyl Plecháč na dovolený, to bych snad i tu neděli udělal za body! Pro body to on udělá ledacos! Jinak naši vyhrožujou slotou, Norové tvrdí odpoledne již příjemno. Tak schválně?! Tak zatím… Karlos.
13. 7. 2017 | Karel Juráň
Ahoj Karle,
rád bych se zeptal, jestli stále platí ta přátelská nedělní vyjížďka
po Šumavě.
Pokud ano, tak bych se rád přidal a pokud máš v plánu zdolat ten
Třístoličník, tak to bude skvělé, no a cestou to můžeme vzít zkratkou
přes ten Boubín, stejně je to tam samej asfalt, tak na co vytahovat
horáče.
Dík za info
Robert
13. 7. 2017 | Robert Ploner
Dnes jsem zjistil všechna potřebná data k vytvoření propozic a začínám na tom pracovat. Po víkendu budou k dispo. Hezčí a bezpečnější trať na kriterium jsem ještě neviděl. Okruh měří 900m, má i převýšení a levé i pravé zatáčky. Program bude začínat v 18,00 hodin. Proč píši, já si hned zamluvil chatku na přespání a jak jsem již dříve uváděl, pokud nás tam zůstane do neděle více a bude pěkné počasí, mohli by jsme udělat volnou tréninkově – přátelskou vyjížďku po Šumavě. Napadá mě bajkovej Boubín, nebo silniční Třístoličník? Toliko jen návrh a pozvání. Proto píši již dnes, neb pokud by jste někdo variantu přespání zvažoval, zbývají poslední tři luxusní chatky po pěti osobách, které je třeba si co nejrychleji zablokovat. Dále je možnost stanování, které není třeba předem nikde hlásit. Cena chatky je 890,–/noc + poplatky za jednotlivé osoby. Cena stanu je 100,–za místo + poplatky za osoby – 57,–/osoba. V areálu je příjemná hospůdka s otevíračkou do půlnoci. Více informací a rezervaci Vám poskytne paní SMETANOVÁ Eva – tel – 776 069 756.
27. 6. 2017 | Karel Juráň