Ještě jednou bych chtěl poděkovat všem, kteří dorazili na slavnostní vyhlášení do Volyně a v rámci možností a nálady se bavili. Chyby se najdou vždy a zlepšovat je stále co. Mílu vyučili při výrobě pohárů, to se napraví a já se trošku musím omluvit těm, kteří mají, byť malý, hudební sluch a nestačili se dostatečně opít, že letos neklapla osvědčená kapela a dal jsem na doporučení a kontakt dalšího muzikanta.Otázka úbytku závoďáků se řeší, jak jsem zjistil na všech frontách a bude třeba dát více hlav dohromady a pokusit se nastavit nějaký model závodění tak, aby naše závody neodrazovali neznalé a naše závody jim připadaly tou nejlepší variantou stráveného volného víkendu. A skalní nám snad zůstanou nakloněni. To, že jsem byl zvolen novým ředitelem, mě těší a doufám, že Ti, kteří si mě odhlasovali, budou stát i nadále při mě a žijící JALce v roce 2016. Hodně štěstí a veselá setkání nám všem. Pokud má někdo ve své hlavičce nápad, jak posunout JALku dále, sem s tím, třeba je řešení v někom z nás? V momentě, kdy někdo svoji myšlenku vysloví, lze ji s nadhledem a názorem ostatních porovnat a zjistit, zda by stála za zrealizování.Mám toho více co na psaní, ale dnes méně času, takže budu ještě někdy pokračovat, zatím zdar a hezký advent všem.
30. 11. 2015 | Karel Juráň
Tak to máme za sebou – Míla předal žezlo Karlovi a za těch pět let mu patří velký dík. Každá změna vede k dalším změnám a já doufám, že jednou z nich bude alespoň nějaká změna, která přispěje k nárůstu popularity JAL mezi mladšími ročníky a cyklisty obecně – od Karla jsem už pár takových nápadů zaslechl – tak se můžeme jen těšit :) Letos se změnila hlavně velikost pohárů na vyhlášení – pro příště bych trend miniaturizace dovedl k absolutní dokonalosti a na poháry bych se vy… Navrhuji pouze jeden pohár pro celkové vítěze a ty nejlepší z kategorií ocenit za celoroční snažení například registrací do dalšího ročníku zdarma místo trpasličího pohárku – to samé by platilo i pro týmy – snad by to i ušetřilo rozpočet JAL. Tak za pár měsíců na JALce čau :)
29. 11. 2015 | Petr Zikmund
Každý, kdo si u mě objednal ubytko na intru už má u mě zajištěné klíče, takže, Vladan, Jochy, Webrovci, Vodňanští, volejte, ať smluvíme předání, nějaké klíče jsou ještě v rezervě. Zdar v sobotu a vyjížďka v deset dopo, pokud nebude lejt či sněžit platí…tak zatím.
26. 11. 2015 | Karel Juráň
Jestli ještě někdo přemýšlí, že se ubytuje ze soboty na neděli ve Volyni a mají požadavek na internát naší školy, nechť tak co nejdříve dají co nejdříve vědět, musím předem nahlásit počty, aby Nám připravili pokoje. Díky Karlos
24. 11. 2015 | Karel Juráň
Dobrý, tak to nebude nikdo z JAL. Ti mají rozum.
10. 11. 2015 | Karel Juráň
Zdar, koukám, že již čtyřem…asi JAListům se nelíbí místo vyhlášení ve Volyni, možná by bylo dobré vystoupit z anonymity a písnout návrh, jak to napravit, aby se i tito těšili? Tak zatím…
9. 11. 2015 | Karel Juráň
Na ubytko i dopolední vyjížďku už jsem zaznamenal první zájemce, třeba Martin Kříž, pro velký úspěch z loňska se objednává již od pátku, tak aby dojel na kole sem, dobře se prospal, chuťové buňky naladil v Protivíně v poledne a večer nám zas ukáže, jak to umí JAListi od Sedlčan…!Zatím se rýsuje varianta na MTB či kroskách lehčím terénem pro radost a možnou kecačku a nějaký ten adrenalínek.Samozřejmě velí počasí!!!
8. 11. 2015 | Karel Juráň
Mrzí mě, že se kolize s pronájmem sálu neřešila dřív – pro všechny by to bylo lepší. Peťa Červený si hned od začátku rezervoval 7.11., a tak jsem při plánování TBC Série bral vše za hotové a naplánované. Škoda.
28. 10. 2015 | Petr Zikmund
s vyjížkou plně souhlasím… díky za dobrý nápad… ode mne hlas pro SILNICI, jinak každá varianta vítaná…
28. 10. 2015 | Michael Vaněček
Zdravím všechny JAListy co se chystají opět po roce do Volyně na vyhlášení dalšího ročníku. Nečekejte nic nového, zachováme osvědčené.Jen večerní vyhlášení nenavazuje na dopolední cyklokros, neb v termínu cyklokrosu nebyl volný sál!Říkali jsme si s Petrem Červeným, že bychom mohli dopoledne vymyslet nějakou pozdně podzimní vyjížďku na kolech po okolí. V případě hezkého počasí a sluníčka by to mohl být Javorník, terénem, krosky a MTBéčka a nebo při horší variantě počasí, silničky do Protivínského pivovaru. Ubytovat se můžete již ráno, odjezd bych viděl tak kolem desáté, abychom se stihli do čtyř vrátit. Pár chlapů na TBC sérii už hlásilo, že by přijeli, tak písněte jak to vidíte vy ostatní a my si budeme dělat seznam. Stejně je teď na fóru nějak ticho?!Díky a zatím Zdar.
27. 10. 2015 | Karel Juráň