Zdravím všechny. Dnes jsem jednal o možnosti uspořádání Výročního balíku 2013 v Bílé růži v Písku. Sál bude zdarma, dále bude poskytnuté zvýhodněné ubytování s parkováním. V jednání je i další, ovšem potřebuji od VŠECH členů Výkonného výboru JAL potvrdit souhlas (případně nesouhlas) s místem vyhodnocení. Pokud se plénum dohodne, dále budeme jednat o termínu. Předpokládám, že balík bude v sobotu někdy od 19.10 do 16.112013. Takže vážení pořadatelé a ostatní členové VV JAL pište, prosím, co možná nejrychleji na p.koblic@volny.cz.
17. 6. 2013 | Petr Koblic
reakce na: vesnický balík 2012 z Tomáše (10. 6. 2013)
Pokud ostatní fórum nebude proti, není nemožné to opět zorganizovat v Písku. Je pravda, že pokud to nebude ve Volyni, případně v Písku, nevím, jestli se najde alespoň třetí návrh…
10. 6. 2013 | PK
Máš pravdu Petře, malý prostor,ke konci spousta tlachajících neslušně opilých Jalistů, stoly pohromadě, né každý tým svůj box a neřízená volná zábava. Navíc tam bylo asi málo pití, neb Pexík chtěl nakonec stále ještě někam jít pokračovat. Žádná Bílá růže.Já osobně budu rád, když to uděláš v Písku, zařídíš program, levné ubytování pro ty co nechvátají zrovna s hladinkou domů a takový mtb výlet do Píseckých hor jako dopolední program, to jako na žízeň, úplná paráda. Navíc v Bílé růži vyniknou ty naše obleky od Versaceho co nám Baťkyn chystá až si půjdem pro ceny…Jinak se může stát, že se zase nabídneme s balíkem ve Volyni, hned po krajáčích 2.11.2013. Obsluha s Námi byla spokojená.
10. 6. 2013 | vesnický balík 2012 z Tomáše
reakce na: Karlos (5. 6. 2013)
Nedá se říct, že špatně. Na můj vkus hodně malý prostor a prostředí spíše pro vesnickou zábavu. Takto se vracíme o dvacet let zpět. Ale jak se říká – proti gustu žádný… Myslím si, že na dvacáté výročí JAL by to chtělo trochu větší slávu, ne??
7. 6. 2013 | Petr Koblic
Vážení příznivci JAL,
možná by se již v tuto chvíli chtělo zamyslet nad pořádáním
Výročního balíku v letošním roce. Já osobně si myslím, že by to mělo
mít „trochu“ slavnostnější podtext, než-li například v loňském
roce… 20 let již něco znamená a bylo by dobré minimálně zajistit
reprezentační prostory a také pozvat významné osobnosti JAL jak z řad
závodníků a pořadatelů, tak zajisté také sponzory a jiné osobnosti…
Doufám, že se tu budou psát jen plodné náměty, aby to ve 20. finále vše
dobře klaplo! JALce zdar.
5. 6. 2013 | Petr Koblic