Dnes dodáme a omlouváme se za prodlevu!!! Mám to na papíře doma už od pátku a nedokázal jsem to překlopit do propozic.
20. 8. 2018 | Karel Juráň
ahoj Karlosi
v kolik planujes Start Vimperk?
20. 8. 2018 | David Horký
reakce na: Karel Juráň (14. 8. 2018)
Ahoj Karle. Díky za nabídku, ale jsem na tom stejně jako Olda. Pátek ne a v neděli se uvidíme. Jinak moc jsem nechodím, takže díky Oldovi, který mě upozornil, mohu reagovat. Jinak bych to asi přehlédl. Zatím MB
15. 8. 2018 | Martin Beneš
Ještě jednou dík za Nahořany, jsem rád, že se mi podařilo dorazit (když už nic jinýho). Ale můj dotaz je něco jiného: Je k dispozici video ze závodu, bylo natočeno? Díky.
14. 8. 2018 | Tomáš Bayer
Ok, a už je Vás pět, tak ještě jedno volné místo a je to. Co ten Benýto z Wébru?! Nejvyšvihanější béčkař v JALce !!!
14. 8. 2018 | Karel Juráň
ahoj Karlosi
nabidku na Klet 7.9. prijimam.
diky za zavod v Nahoranech.
D.H
14. 8. 2018 | David Horký
Já Oldu předjel, takže u mě taky dobrý…Ale to hlavní, co jsem chtěl říci, je,že mockráte děkuji všem, kteří v neděli dorazili a odměnili tak naší snahu, zpříjemnit Vám den trochou cyklistiky a trochou té pohody na Šumavě ve vrcholném létě.61 lidiček na startu o prázdninách, pro mne moc slušná účast. Počásko jak z katalogu a negativa jsem nezaslechl, tak snad dobrý. Možná jen ti Áčkaři by mohli startovat ve větším počtu. Opět dorazilo mládí z Příbrami, tak z naší vyjížďky udělali i slušný závod a jsem rád, že je vídáme na závodech JAL docela pravidelně, takže vědí o našem kalendáři.Děkuji všem, kteří nelenili a doma připravili něco dobrého pro ostatní a z celé akce byl takový malý cyklo fesťáček s dobrou náladou a s kamarády běžci. V ženách i mužích padly všechny traťové rekordy, tak věřím, že toto se bude s každým rokem posouvat.Osobně musím poděkovat všem mým pořadatelům, kteří odvedli skvělou práci a udělali to rádi i pro Vás.Doufám, že všichni co se zdrželi déle, pak v pořádku dojeli až domů a uvidíme se opět za čtrnáct dní na kritériu ve Vimperku. Zdar a sílu ku září… Karlos.
14. 8. 2018 | Karel Juráň
Nahořany – u mne dobrý. Najedl,popil a s plnejma kapsama šišek
tlačenky jsem jel domů.
Jo a závody taky dobrý.
13. 8. 2018 | Oldřich Míka
reakce na: Karel Juráň (7. 8. 2018)
Zdar, já se taky musím omluvit, avšak z trochu smutnějšího důvodu – v pracovní den to bohužel nedám, už jsem takřka bez dovolené, takže svůj flek přenechám šťastnějším, co ještě nějaké volno mají nebo nemusí makat vůbec ;-) Ale každopádně dík za nominaci a zdar
8. 8. 2018 | Oldřich Novotný
reakce na: Jan Viktora (7. 8. 2018)
Díky za zprávu, gratuluji a přeji co možná nejlepší výsledek. Koukej nabít vostrejma a pěkně je tam rozmašírujte. Medaile pak sebou na vyhlášení JAL, jo a fotky, za neúčast na časovce, kam si byl nominován, za trest budeš mít přednášku o Belgii!!! Píšu si do programu!!!Jinak pro ostatní, účast mi potvrdil Béďa Průcha, Pavel Jelínek, Lukáš Smola a Radek Plechata, tak ještě dvě místa čekají. S pozdravem a zdar…Karlos.
7. 8. 2018 | Karel Juráň
Ahoj Karlosi, vážím si tvé nabídky, ale musím jí odmítnout. V tomto termínu budu reprezentovat PčR na Mistrovství Evropy v Belgii, kam jsem se nominoval společně s Martinem Křížem.
7. 8. 2018 | Jan Viktora
Zdar amíci…tak závodem na Cunkově se nám to léto tradičně začíná krátit, také už jste si všimli, že na švihu už se začíná v devět večer šeřit?Na Cunkově JAListů opět skromně, ale připočtěme to prázdninám a tomu kopci, co je rok od roku větší!!!Nevím co pořadatelům ještě chválit, za ty roky už bylo zde vyřčeno vše a je to pořád stejné…pohoda a veselo, výběr ze tří polévek, jen ty párky na mě nezbyly!!! Počasí mělo bouřku zakázanou, tak prošla tak nějak kolem, aby jsme věděli, že někde taky může pršet, ale tady tedy né!Po tolika letech pořádání už by si tento závod po vzoru TdF zasloužil dotáhnout asfalt až do cíle a nebo zde zařadit mechanické vozy, což už letos některé prestižní týmy zavedly.Vždyť nebylo by to krásné, kdyby doprovodná kolona zaplnila celý kopec, od startu až do cíle??? Ještě tu helikoptéru, aspoň by v tom lese trochu fouklo!!!Takže ještě jednou pořadatelům díky a dělejte to stále stejně dobře a ještě hodně dlouho.A z jiného soudku, sliboval jsem nominaci na časovku na Kleť v pátek 7.9.2018 v rámci „Okolo jižních Čech“ na základě letošních výsledků a kriteria, kdo mě předjede na Cunkově…jsem vytipoval reproše, od kterých bych chtěl potvrzení zájmu o start, neb na všechny nemám kontakt…díky. Potvrzené mám Lukáše Smolu a Radka Plechatu. Dále bych rád oslovil Oldu Novotného, Martina Beneše, Honzu Viktoru, Davida Horkého, Pavla Jelínka, za Cunkov a všechny časovky Davida Korčáka. Pokud by jste tam někdo hledal jiná jména, tak se navrhněte, probereme to.Nejpozději v Nahořanech bych rád měl jasno o šesti startujících. Díky a přežijte ty vedra, kdy jsou řidiči aut ještě nervóznější než jindy!!! Karlos.
27. 7. 2018 | Karel Juráň
Tak zdravím po mistráku, kde JALku reprezentovalo sedm statečných a vůbec se neztratili , ba naopak. Největší hvězdou se stal Olda Novotný, který byl nejprve druhý v časovce jednotlivců, aby poté druhý den ovládl hromadný start své kategorie.Ze stejného týmu Martin Beneš si v neděli v kategorii C dojel pro čtvrté místo. Míra Pechouš vyválčil ve větru a dešti super třetí místo v časovce, aby pak v neděli stihl ještě páté místo v hromaďáku v kategorii D. David Korčák v časovce v nejnabitější kategorii C urval sedmé místo, ale když se podíváte na časy, do trojky mu chybělo opravdu málo!!!Míra Jiřička vsadil vše na neděli a v hromaďáku si doskočil pro desátej flek a jen on by asi mohl nejlépe popsat, co pro to bylo zapotřebí?! Všem těmto děkuji za účast a skvělou repre a především gratuluji ke skvělým úspěchům. Termín 12.8.a Nahořany a 26.8.Vimperk jsou potvrzeny a zablokovány. Na propozicích už se pracuje. Díky a s pozdravem Karlos.
19. 7. 2018 | Karel Juráň
Slibované fotky z Tálína jsou na https://photos.app.goo.gl/…XMCaL9cB3Nc9
12. 7. 2018 | Karel Juráň
Zdravím všechny JALkaře, dnes ještě dodám odkaz na zajímavé fotky z Tálína, ale především jsem chtěl říci, že pokud se někdo chystá na víkendové MČR SAC , tak přeji hodně úspěchů a pokud možno všechny své soupeře za zády!!!Pokud bude někdo opravdu vidět…řeknu do pátého místa ve své kategorii, vymýšlím možnosti, jak mu za JALku a její skvělou propagaci poděkovat. Samozřejmě na celkovém vyhlášení JAL. Nechci slibovat, neb sliby…chyby a nemám potvrzenou patřičnou podporu sponzorů, ale pokud vše klapne, jak je předjednáno, chtěl bych všem umístěným do pátého místa v daném závodě, alespoň proplatit startovné. Není to jistě mnoho, ale také to tu nikdy nebylo..!Budu rád, když Vás uvidím ve výsledcích co možná nejvíce a především nejvýše. Sám nemám výkonnost, abych mohl pomýšlet na dobrý výsledek a dostavuje se u mě únava z první poloviny sezóny, takže se mistráků nezúčastním. Ještě jednou přeji hodně zdaru a úspěchů. Karlos.
11. 7. 2018 | Karel Juráň
Zdravím všechny amíky a jen krátce k sobotní časovce. Časomíru nám s čipy zajistí Sváťa a po dnešní poradě, jsme se rozhodli, že na přání některých vážených členů JAL…a členek…změníme startovní nasazení. Prostě kdo ráno přijde první, dostane čip č. 1 a vystartuje první, tak někdy kolem 9,01 h. Č.2, druhý, č.3, třetí…a tak dále až do 150…Nebudeme tedy tentokráte dodržovat jednotlivé kategorie, Sváťa si vyzkouší novou alternativu měření a vy můžete kalkulovat s časem startu, větrem, teplotou…popřípadě s tím, že by jste si dali ještě odpoledne ve 14,00 hodin triatlon. Tak v sobotu se na Vás těším a s pozdravem..Karlos.
4. 7. 2018 | Karel Juráň
Kdo byl… viděl…někdo slyšel…v televizi možná zahlédl?! Víkendového MČR v Plzni se zúčastnili minimálně naši dva členové JAL a byli vidět. Lukáš Smola si v neděli střihnul celou porci 200 kiláčků, moc pěkně zašitej v početné skupině druhého balíku, gratulace a klobouk dolů, skvělý výkon… Navíc na začátku přenosu se ukázal na totální špici závodu před všemi těmi profi astmatiky…!!!Druhého koho jsem zaregistroval, byl Pavel Jelínek, který si střihnul časovku i nedělní hromaďák. Z přenosu je vidět, že si to prohrál již na startu, když stál v poslední lajně 200 závoďáků!!! No na trati jsem ho viděl naživo, a vypadal dobře, také ve skupině. Jak jsem s ním mluvil, v šestém kole z dvanácti je odvolali, takže sto kiláčků si také potahnul. Šikovnej a gratulaci zaslouží také.Ještě jsem ve výsledkovce zahlédl našeho soupeře ze ŠUACU Kamila Ackermanna, ale naši byli asi lepší…tentokráte.
25. 6. 2018 | Karel Juráň
Nekaž nám tu morálku našich závodníků a začni jezdit pěkně s námi…a do roka tam budeš s chutí jezdit i na trénink…!!!
14. 6. 2018 | Karel Juráň
reakce na: Karel Juráň (13. 6. 2018)
Co to tu čtu – 3× Cunkovák? Do kopce?? Jste normální? Já ho nevyjedu ani jednou! (Nechtělo by se mi jet ho ani 3× z kopce!!) No nic – cyklistům-vrchařúm zdar, a JAListům obzvlášť! ;-)
P.S.: kdo vyjede Cunkov 3× v jednom dni, má doživotní zákaz startu na „TdB“… :-))
14. 6. 2018 | Ivo Kovářík
Zdar a díky, aha už jsem si vzpomněl,to jsem tam byl zrovna ještě s Vámi. Zrovna tenhle příklad není zrovna správný.Možná bych naopak řekl, že tady organizace zafungovala skvěle, neb my jsme jeli jako ty hov… z kopce, pravda po hlavní, ale ta zatáčka vynášela fest a ještě byla lehce rozbitá. Nejsem si jist, ale to auto přijíždělo z vedlejší a proto mělo malou rychlost a zastavilo i díky předchozímu varování policejního vozu. Takže skvělý řidič a v tomto okamžiku i dobrá organizace.To auto také naštěstí bylo vidět, už když jsme přijížděli. Úplně stejně by to vypadalo na křižovatce pod Hrobama, kdyby tam přijelo podobné auto a zastavilo před křižovatkou.A tam byli pořadatelé tři. Musím tedy říci, že tato situace by šla plně za námi, závoďáky!!!Tento víkendový závod mi přišel zabezpečený zcela standartně na poměry amatérské ligy. Tím, že tam byli možná pořadatelé poprvé a né zcela zkušení a odvážní, dalo by se pracovat třeba s jejich rozestavením v křižovatce a v některých signálech vůči závodníkům i řidičům vozidel. Abych přidal i svůj zážitek z trati. Těch vyjíždějících vozidel odněkud, jsem také viděl pár, ale vždy zastavily. Ale jisti si při našich závodech být nemůžeme a je třeba s tím počítat. Já mám zážitky dva, ze sobotní časovky. Vykreslují nadřazenost některých českých řidičů…spíše debilů a neznalost běžných občanů obcí, jak takový cyklista může jet rychle. Hned po startu v lese v příjemném sjezdu, kde to valilo bez práce lehce přes pade , rovná silnice, přehledná, jedu si to pěkně sám, zhruba v půlce svého pruhu, proti mě jede auto, nějaká Octávie, jinak nikde nikdo, žádný štress…A najednou koukám, on jede po mé straně a najíždí na mě.!!! Asi by mě v tom lese taky nikdo nenašel.Podruhé při sjíždění ke křižovatce v Tučapech, rychlost lehce nad čtyřicet a najednou koukám, přede mnou zelená sádrokartonová deska…a blížil jsem se docela rychle! Naštěstí deska s nožičkama, zakráčela včas do nějakého dvora. Pak už to byla brnkačka. Abych nebyl jen pozitivní k celému víkendu, tak co mě zarazilo a za to nemůže nikdo z pořadatelů, byl přístup hospodských. Ty záchody byly katastrofa a nezměnilo se nic ani ze soboty na neděli. Jídlo bylo po oba dva dny pro mne dobré a obsluha snaživá, tak jsem se jal v neděli na závěr poděkovat panu hostinskému a zeptat se ho jak s námi byl spokojen. Reagoval spíše, že to pro něj byla práce navíc a votrava, což zamrzí, když jste tam zůstávali a požívali v docela slušném počtu.Zdar všem a na Monínci to zase bude velké, vlastně větší…třikrát Cunkovák…téměř jistá smrt…otrava kyslíkem!!! Karlos.
13. 6. 2018 | Karel Juráň