Tak super, můžu jet v klidu na dovolenou. Vypadá to zase na jeden totálně nezáživnej okruh co se týče závodění. Prostě klasika JALKY. :(
1. 5. 2014 | Pavel Havránek
Jěště by mě zajímalo, jestli trať schválil VV JAL – protože jet mistrák (navíc republikovej) na nevyzkoušenej trati zmíněných paramatrů zavání minimálně ostudou pro celou JAL.
1. 5. 2014 | Petr Zikmund
reakce na: Petr Cirkl (30. 4. 2014)
No ty vo*e…tak toho jsem se bál a upřímně jsem nečekal nic jinýho než podobnou hovadinu – ale soudit budu raději až to uvidím na vlastní oči.
30. 4. 2014 | Petr Zikmund
Vážení přátelé,tak jsem si to objel,mírně řečeno brutální okruh,z Kratušína 650m.n.m. do Škarezu 820m.n.m. stále 39×23,25…1km ostrý 1km sjezd 12%,těžká levá na písku a 1km do Hoštic cca 12% stojka,sjezd z Hoštic jestli okolo hřiště tak sjezd 17% s 2 zatáčkama na žíněnky a mirný sjezd okolo Cikánského potoka 6km,doporučuji trénovat a shodit nějaké kg,nebo jet do Chorvatska ležet…vyberte si po projetí…každopádně Bílsko = rovina!
30. 4. 2014 | Petr Cirkl
ahoj jak to vypada s mistrakem stale zadne informace
21. 4. 2014 | ales uac
reakce na: Anonym (28. 11. 2013)
Tak v Lenoře bude mistrák SACU, tak to je dobrá zpráva!!!
28. 11. 2013 | V. Píša
Proč to mlžení? MSAC se je nyní naplánováno na 19. a 20. 7. 2014 do Lenory viz. http://www.uac.cz/…14-c236.html
28. 11. 2013 | Anonym
reakce na: Petr Koblic (20. 11. 2013)
Ten člověk je opravdu nemocen…je vám ho také líto?
21. 11. 2013 | Karlos
Vážení! Ač velice nerad, musím všem oznámit, že mistrák SAC příští rok v Milevsku nebude. Tak jako balík povedlo se zazdít i tuto akci. Ovšem na jihu Čech se o mistrovské dresy pojede, dle posledních zpráv hodně na jihu, téměř v Rakousku. Více vám poví ředitel JAL se svým stínovým ministrem Karlem Juráňem.
20. 11. 2013 | Petr Koblic
Poslední info k mistráku 2014 – jsou prý 3 zájemci a z těch se bude vybírat. Kdo jsou další 2 nevím, prý abych nemohl ostatní ovlivňovat… Zaslal jsem (dle požadavků člena SAC) podrobné informace k plánované akci, dokonce jsem musel zapátrat ve statistikách a doložit pořádané akce v minulosti. Mimo jiné jsem musel i „udat“ kontakty na některé osoby, které by mě mohly pomluviti… Tak směle do toho. Pokud někdo bude mít tajemný telefonát, zajisté to bude z důvodu lustrace mé osoby, zda-li je kompetentní uspořádat takový podnik jako je MČR SAC. Nyní to již není v mých silách. Záleží na lobby ředitele JAL, ale hlavně na rozhodnutí dalších členů SAC. Jednání SAC má být dle posledních zpráv 16.11.2013. Do té doby budeme v očekávání…
2. 11. 2013 | Petr Koblic
Jednat o pořádání akce jsem začal s kompetentní osobou, termín M ČR SAC je stanoven již patnáct let a nehodlám a ani nemohu ho změnit. Vše ostatní se včas dozvíš.
1. 10. 2013 | PK
reakce na: Petr Koblic (27. 9. 2013)
Ahoj, no to je skvělý počin. Písek, Milevsko, ideální místa pro pořádání takové akce, proti placatým Dobrovicím úplný balzám pro závoďáky.Zase závody o něčem. Napiš nám k tomu více, třeba s kým už jsi jednal, jaký zamýšlíš termín a tak? Aby jsme tomu podřídili i své térmíny ostatních závodů v kalendáři.
30. 9. 2013 | Karlos
reakce na: PK (27. 9. 2013)
Tak super, jasně počítej se mnou, jsem ti k ruce!!!
28. 9. 2013 | V. Píša
reakce na: V. Píša (27. 9. 2013)
Venco nebudou!!! Nikdo a nic to nepřekazí a už vůbec ne nějakej slinta… Již se hlásí i sponzoři. A jinak – počítám s Tebou jako s jedním z pořadatelů. Dobrovolně – povinně. ))) Ještě se domluvíme. Měj se.
27. 9. 2013 | PK
reakce na: Petr Koblic (27. 9. 2013)
Ahoj Petře, tak to by bylo skvělé, opět vrátit mistrák na jih Čech. Doufám, že vše klapne a nebudou zase nějaké lustrační problémy.
27. 9. 2013 | V. Píša
Snad dobrá zpráva pro všechny příznivce JAL – rozjednal jsem možnost pořádání M ČR SAC v roce 2014 v Milevsku. Časovka bude možná v Písku, silniční okruhy na „klasické“ trati Milevsko – Osek – Velká – Milevsko. Měla by to být akce také pro děti s dalším doprovodným programem. Kdo má zájem být členem organizačního týmu, může mě kontaktovat.
27. 9. 2013 | Petr Koblic