Tak podporu na další ročník etapáku v Loučovicích máme přislíbenou a teď už je to na nás organizátorech a Vás závodnících :-) Mzslím,že letos to ještě dáme bez dopkontrol tak kdyžtak dejte vědět Lencimu :-)
24. 10. 2012 | Karlos
reakce na: Petr KOBLIC (16. 10. 2012)
Mohl bych dostat kopii toho emailu, plus nejaky moudra, chtel bych tu u nas taky zkusit neco udelat. Hlavne naklady na uzavirky, a … ostatni byrokraticke uzasnosti. Dekuji
16. 10. 2012 | David Korcak
Jelikož, poněvadž a protože má Město Milevsko termín uzávěrky podání přihlášek na dotace pro sport v roce 2013 do 31.10.2012, napsal jsem starostovi oficiální e-mail, ve kterém ho žádám o termín, kdy bychom mohli projednat pořádání cyklistických závodů. Pokud to dopadne, bude příští rok opět něco v Milevsku, pokud to Město neposvětí, nebude nic. To jen tak pro info.
16. 10. 2012 | Petr KOBLIC
reakce na: Petr KOBLIC (15. 10. 2012)
Uzavírka tak dlouhého okruhu je nesmysl, to snad každý ouřada pochopí. Akorát to bude asi o doprovodných vozidlech a mnoho pořadatelích. Nicméně stále odbočujeme od tématu DOTACE…
15. 10. 2012 | Petr KOBLIC
reakce na: Karlos (13. 10. 2012)
No třeba teď si na to kápnul. Možná to je ta cesta, kterou by se dalo jít. Pokud to požehnají z vyšších míst, může to být zajímavé. Já již delší dobu dumám nad JAL Tour Jižní čechy. 150 – 200 km, ovšem to je pořadatelský oříšek…
reakce na: Karlos (13. 10. 2012)
Ano, to je chválihodné a v pořádku. Jen si myslím, že by se nemělo otálet, aby se nevyhodnocovalo s křížkem po funuse…
A co se tratí týče, za pořadatele etapáku můžu říci, že nejjednodušší je udělat dlouhý jednookruhový závod, ke můžete snadno dodržet i literu zákona o plné uzavírce jak jsem prodiskutoval s dopravním ing. krumlovské policie :-) Ono i kroužení na pětníku má své odpůrce i zápory! :-)
13. 10. 2012 | Karlos
Petře,kdybys byl na loňském balíku a letos se zúčastňoval závodů, věděl bys,že to z JALkou není tak nahnuté jak strašíš!!!Míla předevšemi na balíku jasně řekl,ať všichni pořadatelé sbírají info o zajišťování závodů, nejlépe v písemné podobě i zamítavé, aby vše šlo na konci vyhodnotit a učinit závěry a potřebné kroky před další sezónou. :-)
13. 10. 2012 | Karlos
reakce na: Petr KOBLIC (13. 10. 2012)
Ahoj,
reditel nedavno rozeslal celnum VV navrhy terminu a mista. Do 15.10. se maji
vsichni vyjadrit a brzy na to bude zverejnena pozvanka.
13. 10. 2012 | Pavel Jelínek
Neví někdo, kdy a kde bude letošní balík? Pokud jsem něco nezaregistroval…
13. 10. 2012 | Petr KOBLIC
reakce na: Petr Zikmund (12. 10. 2012)
Předpokládal jsem, že budete spíše realizovat kriťas na Komoře, ovšem silnice v okolí Bechyně by nebyla také marná… No tak to rozjeďte, nakopněte MěÚ Bech., Policii, Správu silnic a další a hned budete vědět, jak na tom jste. Doporučuji pro případnou plnou uzavírku co nejjednodušší okruh (okolo 12–15km), aby DIO projekt byl levnější a následné DZ stálo také méně šušní… Podnikněte k tomu kroky již nyní, ať se dle situace může reagovat na jejich stanoviska. Hlavně sehnat prachy a trochu cen…
13. 10. 2012 | Petr KOBLIC
reakce na: Petr KOBLIC (12. 10. 2012)
Ano, Ano – za Ivem jsem s myšlenkou zapojení závodu do JAL přišel já a už jsme spolu probírali i předběžnou podobu trati – do příprav se chceme zapojit s Weber týmem a když využijeme Ivovy, tvé a naše zkušenosti, mohl by z toho být opravdu kvalitní podnik s propojením ryze amatérské a závodně-amatérské cyklistiky.
12. 10. 2012 | Petr Zikmund
reakce na: Ivo Kovářík (10. 10. 2012)
To předešlé je reakce na Tvoji poznámku, ne na Karlovu…
12. 10. 2012 | Petr KOBLIC
reakce na: Karlos (10. 10. 2012)
Bohužel. Zatím nic. Já jsem to víceméně očekával. Reakce a myšlenky některých lidí znám, takže jsem v obraze. Je jen otázka, jestli budeme pracovat jako tým, nebo si bude závod každý dál dělat na vlastní triko. Dle mého mínění druhá varianta nemá dlouhého trvání. Pokud se cítíš na pořádání závodu pro JAL v Bechyni, jsem ochotný do mých možností a schopností poradit a pomoci.
Chci, aby se JAL dostala do povědomí vlivných lidí. Chci jen pomoci těm,
kteří neví, kde sehnat peníze na závod. Chci jen pomoci těm, kteří
dělají závody bez povolení (a patrně si vůbec neuvědomují, co tím
riskují). Chci, aby ten 20. ročník byl když ne dokonalý, tak alespoň
něčím výjimečný. Ať už pořadatelským a finančním zabezpečením
všech akcí včetně pravidelných závodů pro děti, nebo třeba „jen“
uspořádáním finálového večera, kde by se nejen vyhodnotila minulá
sezóna, ale zavzpomínalo by se prakticky na celých 20 let existence této
soutěže…
Přemýšlým o závodech v Milevsku. Zatím ale nevím, co bude a proto
raději na 100% nic neslibuji.
Jo a vlastně jsem zapoměl, že asi budeš chtít obnovit závod v Milevsku, což by bylo fajn,byl na jarní probouzení parádní :-) takže další do party :-)
10. 10. 2012 | Karlos
reakce na: Petr KOBLIC (10. 10. 2012)
tak to zopakuji pro tebe zvlášť,nevím letos o nikom, kdo pořádal,že by říkal, že letos končí s pořádáním, naopak jsou tací, kteří třeba krom časovky v Mahouši přemýšlejí udělat i silniční závod, rozjeli jsme sběr informací s Bícou k pořádání kriťáku v Písku, sám přemýšlím o závodě ve Volyni,táborští zvažují závod tam tak co ještě chceš?Letos bylo 17 závodů, když nikdo nezruší a ještě 3–4 přibydou tak kde je ta kryze?! Pravidelně jezdím JALku třetím rokem a letos ani loni počet závodů neklesl!Naopak jsme se obešli bez závodů v Horažďovicích a Strakonicích,po dva roky vynechal Václav Žaby…na jaře už je udělá slibuje :-) Legislativa je snad stejná jako letos, tak co je? Snad ty volby něco změní… :-) 1 nevíme co? :-) 0
10. 10. 2012 | Karlos
reakce na: Petr KOBLIC (10. 10. 2012)
I já jsem si myslel, že se na Cunkově nějaká aspoň malinká schůzička či pokec o různých myšlenkách a nápadech uskuteční. Proto jsem se tam jel (nevyspalej po noční), doufaje, že se poučím a něco podnětného poberu, něco třeba také hodím do placu. Sice jsem si hezky zafandil, udělal vám pár fotek (jsou na vám známém rajčeti Davida Šv., v jeho fotoalbu), ale pak jsem zase jel ‚neukojený‘ domů. Škoda. Ale nevadí. Držím palce, ať se vám vše podaří a JALka dál dobře šlape. Kovki. **5
10. 10. 2012 | Ivo Kovářík
Karle klidně to zopakuji pro Tebe zvlášť – NENÍ ČAS NA CITY! Pokud
Ty máš ve všem jasno a závod dokážeš po všech stránkách zabezpečit
absolutně sám, budiž. Na Cunkově jsem čekal, že se něco malého bude
konat, ale bohužel ne… Nicméně hovořil jsem s dost aktivními
i pasivními příznivci JAL a mé představy o mínění některých jedinců
se naplnily. Je dost lidí, co by chtěli něco podnikat, ovšem: Potřebují
poradit, pomoct, popostrčit… Takže když nevidí jinde nějakou aktivitu tak
si sami natlučou v pořádání závodu čumu a nebo se na to raději
vykašlou.
Znovu to tu píšu a pro Tebe zvlášť – čas na vyžádání dotací se
krátí! A bez nich se udělá v příštím roce tak akorát kriterium někde
na letišti, na Komoře v Táboře, na Výstavišti v ČB, nebo motokárové
trati v Písku. A bude to pouze kritérijní pohár…
Samozřejmě, že veškeré informace jsou pro VV JAL. Nevím, komu jinému by
byly užitečné. Termíny jiných akcí v téhle chvíli nejsou vůbec
důležité. Kalendář JAL byl v posledních letech velice variabilní a
posunutí termínu o týden vzad či vpřed není snad pro nikoho problém.
Nyní se musí udělat PŘEDBĚŽNÝ KALENDÁŘ JAL 2013 a na základě tohoto
prvotního a zásadního dokumentu se VYŽÁDAJÍ DOTACE NA ROK 2013. Snad už
sem to napsal srozumitelně.
Pro všechny co chtějí příští rok udělat nějakou akci pro JAL a potřebují pomoct tak jsem k dispozici.
10. 10. 2012 | Petr KOBLIC
Ten seznam a návrhy pak předáš řediteli a výkonému výboru? Už znáš datumy MČR a jiných významných akcí, tak aby nekolidovaly s našimi? Na Cunkově jsem si nevšiml, že by někdo měl jasno v tom jak to bude v příštím roce a nikdo moc nebombardoval VV otázkami a návrhy!Závod by chtěl uspořádat kdekdo, ale kdo už má dnes jasno a přísliby od sponzorů!!! Volby, konec roku atd…!O závodech debatujeme při každé příležitosti viď Ziky :-) Nechme to na balík v listopadu ju?Ještě pořádáme do konce roku pár akcí a ty jistě všem co pořádají dájí dost co zabrat. Tak zdar :-)
10. 10. 2012 | Karlos